Αναβολή σε Λάρισα και Βόλο!

by Aquafeed 24

Όπως σας αποκάλυψε την Πέμπτη το Aquafeed24, υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο αναβολής δύο αγώνων του Σαββάτου, τόσο για την Α1 ανδρών, όσο και την Α’ γυναικών.

 Αναβολές αγώνων στον ορίζοντα!

Λόγω τοπικών Lock Down σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη, είχε τεθεί εν αμφιβόλω η διεξαγωγή των αγώνων ΝΟ Λάρισας – Εθνικός Πειραιώς και ΟΥΚ Βόλου – ΠΑΟΚ. Μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς αργά το απόγευμα της Πέμπτης, στις δύο περιοχές απαγορεύεται κάθε είδους άθληση (Αγώνες ή προπονήσεις) αλλά και η μετακίνηση εκτός των περιοχών αυτών.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι οι δύο εν λόγω αγώνες αναβάλλονται οριστικά και έχουν ήδη βγει από τον πίνακα του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης.

Στο πρόγραμμα παραμένει το ντέρμπι Βουλιαγμένη – Απόλλωνας, εν αναμονή των αποτελεσμάτων σε τεστ COVID-19 από την ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη, τα οποία θα γνωστοποιηθούν το απόγευμα της Παρασκευής , όπως σας έχουμε εξηγήσει.

Προς το παρόν, λοιπόν, αυτά είναι τα δεδομένα για τα πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης και δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι άλλο δραματικά χωρίς την παρέμβαση της πολιτικής ηγεσίας, η οποία εξετάζει ολική αναβολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Ίδωμεν.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA