Το Εφηβικό τμήμα πόλο της ΝΕΠ θα αναλάβει για την νέα αγωνιστική σεζόν, ο Δημήτρης Μπιτσάκος καθώς επίσης, θα βρίσκεται και στο πλευρό του Μιχάλη Ξανθόπουλου, στο προπονητικό επιτελείο της Ανδρικής ομάδας.

Η ΝΕΠ ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας συνεργασίας με τον Δημήτρη Μπιτσάκο, ο οποίος θα είναι πλέον, ο άμεσος συνεργάτης του Μιχάλη Ξανθόπουλου στην Ανδρική ομάδα πόλο του συλλόγου και προπονητής στο Εφηβικό τμήμα των «δελφινιών».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον Δημήτρη (σ. Μπιτσάκο)», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ξανθόπουλος συνεχίζοντας: «Έχει μια τεράστια ιστορία τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν προπονητής κι αυτό θα είναι πολύ μεγάλος όφελος για τα νέα παιδιά της ομάδας μας. Με την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στην πισίνα, ο Δημήτρης έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων μας. Θα είναι ισότιμος συνεργάτης και θα εργαστούμε μαζί για την ανάπτυξη της ΝΕΠ, δίνοντας μεγάλη έμφαση στα παιδιά των τμημάτων Νέων και Εφήβων».
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μπιτσάκος δήλωσε τα εξής μετά την έναρξη της νέας συνεργασίας του με τη ΝΕΠ: «Να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα, να δουλέψουμε σκληρά στην προπόνηση με τα νέα παιδιά της ΝΕΠ και, πάνω από όλα, να έχουμε υγεία και όχι διακοπές στα πρωταθλήματα, καθώς ζούμε σε εποχές πανδημίας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά πολλή δουλειά».
Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Μπιτσάκος αγωνιζόταν ως παίκτης για την ΝΕΠ τις σεζόν 2008-2009 και 2009-2010, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν υπεύθυνος προπονητής στα γυναικεία τμήματα πόλο του συλλόγου, πανηγυρίζοντας μετάλλια σε Πανελλήνια ηλικιακά πρωταθλήματα.
Με αφορμή την πρόσφατη έναρξη της προετοιμασίας της ΝΕΠ, ο Μιχάλης Ξανθόπουλος ανέφερε: «Έχουμε πιάσει δουλειά και βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της προσπάθειάς μας, προσπαθώντας περισσότερο αυτό το διάστημα να οργανωθούμε αγωνιστικά και να κάνουμε μια γνωμάτευση της κατάστασης μέσα στην πισίνα. Ό-σο προχωράει, όμως, η προετοιμασία θα επιλύουμε κι ένα-ένα τα θέματα και θα σχεδιάσουμε το παιχνίδι μας. Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΝΕΠ που είναι συνεχώς δίπλα μας, καθώς και τη διοίκηση του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός» και προσωπικά τον αντιπρόεδρο κ. Κουρέτα που φροντίζει να μας παρέχονται συνθήκες προπόνησης υψηλού επιπέδου».