Ανακοίνωσε το τεχνικό επιτελείο του ο Εθνικός Πειραιώς!

by Aquafeed 24

Τη στελέχωση του τεχνικού του επιτελείου για τη φετινή αγωνιστική περίοδο ανακοίνωσε επίσημα ο Εθνικός Πειραιώς, όσον αφορά το ανδρικό, το γυναικείο τμήμα, καθώς και τις ακαδημίες της ομάδας.

Μεγάλη επιστροφή στον «Αυτοκράτορα» για τον Βαγγέλη Πάτρα, ο οποίος έχει γράψει χρυσές σελίδες στον σύλλογο, ενώ στο επιτελείο προστέθηκε και ο Γιάννης Κόχειλας, πρώην αθλητής του Εθνικού και μέχρι πρότινος προπονητής στην ΑΕ Χαϊδαρίου.

Ως προπονήτρια συνεχίζει στον σύλλογο η μεγάλη αρχηγός του, Κέλλυ Μπίσμπα, ενώ ο επίσης πρώην παίκτης του Εθνικού, Μάρκο Μίσιτς συνεχίζει στις ομάδες Νέων ανδρών και Εφήβων. Το ίδιο ισχύει και για τον προπονητή της ομάδας Παίδων, Ανδρέα Καριοφύλλη, που είχε αγωνιστεί και αυτός στον σύλλογο και συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά στον Εθνικό.

Πρώτοι προπονητές θα είναι φυσικά ο Φάνης Κουντουδιός και ο Κώστας Φιτσανάκης, ενώ στις Νέες γυναίκες συνεχίζει ο Ηλίας Κατόπης.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη στελέχωση του επιτελείου είναι ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Κολοβός, σύμφωνα με δηλώσεις του στο Γραφείο Τύπου του Εθνικού.

Η ανακοίνωση στο ethnikoswaterpolo.gr:

Ο Εθνικός Πειραιώς και το τμήμα υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν επίσημα το τεχνικό επιτελείο της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Ομάδα ανδρών: Κουντουδιός Φάνης

Ομάδα γυναικών: Φιτσανάκης Κώστας

Ομάδα Νέων ανδρών: Μάρκο Μίσιτς – Κουντουδιός Φάνης

Ομάδα Νέων γυναικών: Κατόπης Ηλίας

Ομάδα Εφήβων: Μάρκο Μίσιτς

Ομάδα Νεανίδων: Πάτρας Βαγγέλης

Ομάδα Παίδων: Καριοφύλλης Ανδρέας

Ομάδα Κορασίδων: Πάτρας Βαγγέλης

Ομάδα Μίνι Παίδων: Κόχειλας Γιάννης

Ομάδα Μίνι Κορασίδων: Μπίσμπα Κέλλυ

Προ Μίνι Αγόρια – Προ Μίνι Κορίτσια: Μπίσμπα Κέλλυ

Εκμάθηση – Σχολή υδατοσφαίρισης: Ντένης Παπανικολάτος

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης του τεχνικού επιτελείου της νέας χρονιάς, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εθνικού Πειραιώς, κ. Δημήτρης Κολοβός, τοποθετήθηκε σχετικά στο ethnikoswaterpolo.gr

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη στελέχωση του φετινού τεχνικού επιτελείου και είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι προπονητές μας θα δουλέψουν σκληρά για να είναι ο Εθνικός Πειραιώς εκεί που πρέπει σε όλες τις κατηγορίες.

Όπως παρατηρείτε, πολλοί από τους τεχνικούς μας είναι χρόνια στην ομάδα και έχουν αποδείξει την αξία τους προσφέροντας στον σύλλογο, ενώ οι υπόλοιποι έχουν φορέσει στο παρελθόν το σκουφάκι του Εθνικού και το έχουν τιμήσει με το παραπάνω, γράφοντας τη δική τους ιστορία ως αθλητές. Όλα αυτά έχουν εξαιρετική σημασία, ως προς τις επιλογές που κάναμε.

Ως πρόεδρος της ομάδας εύχομαι να έχουν όλα τα τμήματά μας μια υγιή χρονιά, να έρθουν επιτυχίες στα αγωνιστικά τμήματα και όσον αφορά της ακαδημίες μας να κάνουν ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο φέτος και οι αθλητές μας να αγαπήσουν τον μεγάλο σύλλογο του Εθνικού Πειραιώς. Καλή επιτυχία σε όλους»!

Το επερχόμενο διάστημα θα ακολουθήσει αναλυτικό αφιέρωμα στους προπονητές μας και τα αντίστοιχα τμήματα.

 

 

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA