Ανακοινώσεων συνέχεια στις τάξεις του Πανιωνίου! Το μεταγραφικό ντεμαράζ του «Ιστορικό» συνεχίζεται αυτή τη φορά με την ανακοίνωση μία ακόμα σημαντικής προσθήκης, της Αναστασίας Λούδη. 
Η Αναστασία Λούδη η οποία την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με το σκουφάκι της ΑΕΚ και αναμένεται να ενισχύσει την «κυανέρυρθη» άμυνα και να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδα του Τάσου Παπαναστασίου, η οποία πέρσι τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας.
Οι μεταγραφές συνεχίζονται για την ομάδα των Γυναικών με την Αναστασία Λούδη
Η ομάδα μας των Γυναικών συνεχίζει την να ενισχύεται με την μεταγραφή της Αναστασίας Λούδη. Η Αναστασία Λούδη ξεκίνησε να παίζει πόλο την σεζόν 2011-2012 μέχρι την σεζόν 2015-2016 στον ΑΝΟΓ. Τα επόμενα δυο χρόνια έπαιξε στην ομάδα της βουλιαγμένης, κατακτώντας υψηλές θέσεις σε πρωταθλήματα Νεανίδων, νέων γυναικών και συμμετοχές στο πρωτάθλημα γυναικών. Το 2018-2020 έκανε μεταγραφή στην γυναικεία ομάδα του εθνικού και στην συνέχεια έπαιξε για δυο χρόνια στην ομάδα της ΑΕΚ.
Σε επίπεδο Εθνικής ομάδας, το 2016 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Βαλκανιάδα με τις κορασίδες και την τέταρτη θέση στο πανευρωπαϊκό στο Νόβισαντ την επόμενη χρονιά με τις Νεάνιδες. Το 2018 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο Νεανίδων στο Βελιγράδι και τέλος το 2019 την τέταρτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων γυναικών στην Μαδέιρα.
Αναστασία καλώς όρισες!!! Σου ευχόμαστε τα καλύτερα!!!