Τώρα που το Champions League έφτασε στο τέλος του, πολλές ομάδες ετοιμάζονται πλέον για τη νέα σεζόν προκειμένου να ενισχυθούν είτε με ανανεώσεις είτε με μεταγραφές. Βέβαια, πολλές ομάδες είχαν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες πριν ακόμα το τέλος των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων προκειμένου να είναι έτοιμες το συντομότερο δυνατόν.

Μία μεταγραφή η οποία ήταν στα «σκαριά» εδώ και κάποιο καιρό ήταν «ελληνική». Συγκεκριμένα, μιλάμε για την μετακίνηση του Στέλιου Αργυρόπουλου από τη Γιουγκ Ντουμπροβνικ στη Φερεντσβάρος! Μάλιστα, η μεταγραφή του Έλληνα περιφερειακού, ο οποίος πραγματοποίησε μία καταπληκτική χρονιά με την κροατική ομάδα, ως συνέχεια των κορυφαίων εμφανίσεων που έκανε με την Εθνική ομάδα στο Τόκιο, θα ανακοινωθεί στην Συνέντευξη Τύπου της Φερεντσβάρος την Τετάρτη, με το διεθνές «πολυεργαλείο», να γίνεται πια κάτοικος Ουγγαρίας και θα μειώσει σημαντικά την ελληνική αποικία που είχε δημιουργηθεί με τους τρεις Έλληνες στην Κροατία, ειδικά δε αν και ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου του χρόνου αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Φυσικά, λόγω της προετοιμασίας της Εθνικής ανδρών ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, ο Στέλιος Αργυρόπουλος δεν θα παρευρευθεί στην εκδήλωση της Φερεντσβάρος, καθώς αφοσιώνεται πια πλήρως στις υποχρεώσεις της «γαλανόλευκης».

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος θα γίνει ο 3ος Έλληνας που φορά το σκουφάκι της ιστορικής ουγγρικής ομάδας, μετά τον Διαμαντή Μονιούδη πριν από πολλά έτη και τον Γιάννη Φουντούλη, ο οποίος πριν τον ερχομό του φέτος στον Ολυμπιακό πέρασε δύο χρόνια στη «Fradi»!

 

Facebook Comments