Εδώ και πολλούς μήνες έχει διαρρεύσει ότι ο Αλβάρο Γκρανάδος θα αποτελέσει παρελθόν από τη Μπαρτσελονέτα, με σκοπό να φορέσει το σκουφάκι της Νόβι Μπέογκραντ. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά τις περισσότερες φορές, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Ισπανός περιφερειακός θα γίνει κάτοικος Βελιγραδίου.

Το πρωί της Τετάρτης, η Μπαρτσελονέτα αποχαιρέτισε επίσημα τον Αλβάρο Γκρανάδος μέσω ανακοίνωσης και δρομολείται με κάθε τρόπο πια η μεταγραφή του ταλαντούχου περιφερειακού στην πρωταθλήτρια Σερβίας, εκεί όπου θα βρει τον Άγγελο Βλαχόπουλο και τον Δημήτρη Σκουμπάκη.

Ο Γκρανάδος είναι ένας άκρως… σύγχρονος παίκτης, με ευχέρεια στο σκοράρισμα, πάρα πολύ γρήγορος τόσο στο κολύμπι όσο και στις αντιδράσεις του μες το νερό, είναι εξαιρετικός στο 1vs1 και έχει γεννηθεί το 1998. Αποτελεί, αναμφίβολα, μια τρομερή μεταγραφή για τον σύλλογο του Αλεξάντερ Σάπιτς και την ομάδα του Ίγκορ Μιλάνοβιτς.

Παράλληλα, η κυρίαρχος στα ισπανικά σύνορα Μπαρτσελονέτα, αποχαιρέτισε επίσης τους Άλμπερτ Πονφεράντα, Όσκαρ Ασένσιο και Τζόε Μπρους.

ΥΓ: Την Τρίτη το βράδυ, τόσο η Μπαρτσελονέτα, όσο και ο Ντάνι Λόπεθ Πινέδο, δημοσίευσαν στα κοινωνικά τους δίκτυα τη συνέντευξη του τεράστιου τερματοφύλακα από το #AQF24!

Facebook Comments