Ανακοίνωση Καλαργυρού για την Εθνική γυναικών!

by Aquafeed 24

Το όνομα της Αναστασίας Καλαργυρού ναι μεν απουσίαζε από το κάλεσμα του Ομοσπονδιακού προπονητή, Γιώργου Μορφέση, ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βαρκελώνης, ωστόσο οι λόγοι που η νεαρή αθλήτρια δεν θα συμμετάσχει στην προετοιμασία είναι συγκεκριμένοι.

Η παίκτρια του Εθνικού Πειραιώς, η οποία κατέκτησε με την Εθνική ομάδα το Γιουρόπα Καπ τον Μάρτιο, μέσω ανακοίνωσης που φιλοξενεί το Aquafeed24, εξηγεί ότι λόγω ανωτέρας βίας και συγκεκριμένα της επερχόμενης εξεταστικής της, δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει την σκληρή προετοιμασία που απαιτείται από τη «γαλανόλευκη», παρότι στην παρθενική της συμμετοχή άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Η ανακοίνωση της Αναστασίας Καλαργυρού

«Ύστερα από συνεννόηση με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, κ. Γιώργο Μορφέση, πήρα την απόφαση να μη συμμετέχω το φετινό καλοκαίρι στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αγωνίστηκα ξανά με το σκουφάκι της Εθνικής ύστερα από πέντε χρόνια, παρόλο που τα δύο τελευταία χρόνια λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού απείχα από τον πρωταθλητισμό.

Φέτος με την ομάδα του Εθνικού Πειραιώς μου δόθηκε η ευκαιρία να επανέλθω αγωνιστικά και μέσα από την προσπάθειά μου ήρθε η κλήση μου στην Εθνική γυναικών.

Για μένα αυτό αποτέλεσε πολύ μεγάλη ηθική ικανοποίηση όπως και για κάθε αθλήτρια.

Ωστόσο, δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω την προετοιμασία της ομάδας γιατί για μένα σε αυτή την φάση της ζωής μου, προτεραιότητά μου αποτελούν οι σπουδές μου και είμαι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση τούς.

Μια προετοιμασία με την Εθνική ομάδα για μια μεγάλη διοργάνωση απαιτεί πλήρη συγκέντρωση και αφοσίωση. Γνωρίζοντας ότι το πρόγραμμα προπονήσεων είναι εξαντλητικό, σε συνδυασμό με την εξεταστική μου δεν θα μπορούσα να αποδώσω στο 100%.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητικό team της Εθνικής ομάδας που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά με το σκουφάκι της, και να είμαι μέλος της ομάδας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Europa Cup την περασμένη Άνοιξη. Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ καλή επιτυχία στα κορίτσια που, κάτω από συνθήκες δύσκολες που δεν αρμόζουν σε τέτοιου επιπέδου αθλήτριες, ξεκινούν την προετοιμασία τους για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA