«Αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει την Προ Ρέκο, αυτή είναι ο Ολυμπιακός»!

Σε ρυθμούς ημιτελικού LEN Champions League βρίσκεται ο Ολυμπιακός για τον μεγάλο αγώνα κόντρα στη Προ Ρέκο!

by Aquafeed 24

Πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι της Τρίτης (4/6), η επίσημη συνέντευξη Τύπου του Final-4 του Champions League, που θα διεξαχθεί στη Μάλτα (5-7/6). Στο πάνελ μεταξύ των προπονητών και των αρχηγών των τεσσάρων φιναλίστ, τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν ο Χέρβο Κόλιανιν και ο Ντίνος Γενηδουνιάς, οι οποία εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για τον ημιτελικό με την τρεις σερί φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο.

Χέρβο Κόλιανιν: «Πρώτα από όλα, καλησπέρα σε όλους και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Δεν νομίζω ότι τα δυο παιχνίδια που παίξαμε στη φάση των ομίλων έδειξαν κάτι σημαντικό για καμία από τις δυο ομάδες, γιατί τα δώσαμε πριν από έξι μήνες. Αύριο, περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι. Ξέρουμε με ποιον παίζουμε. Παίζουμε με μια εξαιρετική ομάδα, την πρωταθλήτρια Ευρώπης για τρεις σερί φορές. Αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι κάνουμε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και μόνο την πλευρά μας και όχι με ποιον παίζουμε. Για εμάς, είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να πιστέψουμε, ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ντίνος Γενηδουνιάς: «Ποτέ δεν μπορείς να περιμένεις ότι θα κερδίσεις την Προ Ρέκο, αλλά αν υπάρχει μια ομάδα που έχει δείξει ότι μπορεί να το κάνει αυτό, αυτή είναι ο Ολυμπιακός. Το πετύχαμε δυο φορές, το 2018 στη Γένοβα και το 2019 στο Ανόβερο. Όπως είπε ο προπονητής μας, παίξαμε δυο παιχνίδια τη φετινή σεζόν, στα οποία ήμασταν πολύ κοντά, αλλά ήταν πριν από έξι μήνες και από τότε, τόσο εμείς, όσο και η Ρέκο έχουμε εξελιχθεί. Σίγουρα, όπως είπα στην αρχή, δεν μπορείς να περιμένεις να κερδίσεις τη Ρέκο, αλλά εμείς είμαστε εδώ, για να παλέψουμε μέχρι το τέλος, ώστε να κερδίσουμε την τρεις σερί φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA