Το Ά Γκρουπ της International Swimming League ήταν να καταφθάσει από την Ιντιανάπολις των ΗΠΑ στη Νάπολι της Ιταλίας το απόγευμα της δευτέρας, ωστόσο η κακοκαιρία και ο δυνατός αέρας άλλαξαν το πλάνο της πτήσης στον αέρα και τελικά το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη Ρώμη.
Η ISL προσπάθησε να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στους αστέρες της κολύμβησης, τους προπονητές και το προσωπικό της και ναύλωσε πτήση τσάρτερ για να τους μεταφέρει από τις ΗΠΑ στη Νάπολι απευθείας για να γλιτώσουν ταλαιπωρία, ωστόσο.. δε τη γλίτωσαν.Το αεροπλάνο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο Έλληνες πρωταθλητές, Ανδρέας Βαζαίος και Απόστολος Χρήστου αφού έκανε δύο κύκλους πάνω από τη Νάπολι αποφασίσθηκε να μεταβεί στη Ρώμη για να προσγειωθεί.

Εκεί, οι αθλητές έφαγαν βραδινό στο αεροδρόμιο και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία που κανόνισε η διοργάνωση, για να ταξιδέψουν στη Νάπολι (3.5 ώρες ταξίδι).

Το επόμενο event της ISL είναι στη Νάπολι, ωστόσο ξεκινά το Σάββατο οπότε η καθυστέρηση της πτήσης επηρέασε μόνον τα Whereabouts για ξαφνικό έλεγχο ντόπινγκ. Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι συνεχώς να ενημερώνουν για το που βρίσκονται.

Οι 4 ομάδες που έκαναν το ταξίδι είναι οι Cali Condors, DC Trident (Βαζαίος), Energy Standard Swim Club και η Aqua Centurions (Χρήστου).

 

Facebook Comments