Άλκηστη Μπενέκου: «Να δείξουμε εμπιστοσύνη στην προπόνησή μας»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Οι απαιτητικές αναμετρήσεις για τον Εθνικό Πειραιά συνεχίζονται. Το Σάββατο, 22/10, η ομάδα του Στέφανου Λέανδρου αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του 22ου Πρωταθλήματος Α1 Γυναικών (15:00), τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ». Οι «κυανόλευκες» προετοιμάζονται ήδη για ένα ιδιαίτερα δυνατό ματς κόντρα στο σύνολο του Θεόδωρου Ανδρεάκου, στοχεύοντας αποκλειστικά στην εντός έδρας νίκη – μετά την ήττα από τον Άλιμο την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι Κυπελλούχες Ευρώπης αναπτύσσουν μέρα με την μέρα όλο και καλύτερους αυτοματισμούς στο παιχνίδι τους, δουλεύουν εντατικά εστιάζοντας και στην ομοιογένεια του συνόλου, δεδομένου ότι πρόσφατα εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό του Εθνικού Πειραιά και η Μαρία Μπορίσοβα. Η ταλαντούχα φουνταριστός των «κυανόλευκων», Άλκηστη Μπενέκου, μίλησε στο ethnikoswaterpolo.gr ενόψει του επερχόμενου αγώνα κόντρα στην Γλυφάδα, αναφερόμενη και στον απολογισμό της ομάδας από το προηγούμενο ματς κόντρα στον Άλιμο ΝΑΣ.

«Η ομάδα έρχεται από μια κακή εμφάνιση, αλλά είδαμε τα λάθη μας και ξέρουμε τι μας στέρησε τη νίκη στο παιχνίδι με τον Άλιμο. Τώρα, το μόνο που θέλουμε για το επόμενο παιχνίδι με τη Γλυφάδα είναι να δείξουμε εμπιστοσύνη τόσο στην προπόνηση μας όσο και η μια στην άλλη, ώστε να φέρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Υπάρχει πολλή όρεξη και καλό κλίμα στην ομάδα και πιστεύω πως σιγά σιγά θα έρθουν και τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Πηγή: ethnikoswaterpolo.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA