Αλέξανδρος Παπαναστασίου στο #AQF24: «Να διορθώσουμε πιθανά λάθη που κάναμε στο ευρωπαϊκό»

Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου παραχώρησε δηλώσεις στο #AQF24 λίγες ώρες μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Υγρού στίβου στη Ντόχα.

by Μάνος Φυρογένης

Σοβαρή εμφανίστηκε η «Επίσημη Πετυχημένη» στην πρεμιέρα της στη Ντόχα, «βυθίζοντας» το κινεζικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Οι δευτεραθλητές κόσμου έχουν μεταβεί στην Αραβική Χερσόνησο με υψηλές βλέψεις γνωρίζοντας πολύ καλά το δρόμο προς τη ζώνη των μεταλλίων, πλην όμως κρατούν χαμηλά τη… μπάλα.

Η Κίνα αποδείχθηκε εύκολο εμπόδιο για την ελληνική ομάδα που μπήκε με το δεξί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου και λίγο μετά το πρώτο παιχνίδι, ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου τέθηκε στη διάθεση του #AQF24, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τη διοργάνωση.

«Η πρεμιέρα ενός παγκόσμιου πρωταθλήματος είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι με όποιον αντίπαλο κι’ αν είναι και έτσι το αντιμετωπίσαμε και εμείς. Νομίζω ότι δείξαμε αρκετή διάθεση σε άμυνα και επίθεση και φτάσαμε τελικά σε μία άνετη επικράτηση» σχολίασε αρχικά ο περιφερειακός του Ολυμπιακού ως προς το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης με την Κίνα, κόντρα στην οποία η «γαλανόλευκη» δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση.

«Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Το βασικό που πρέπει να κοιτάξουμε θεωρώ πως είναι να διατηρήσουμε κάποια στάνταρ στο παιχνίδι μας, να διορθώσουμε πιθανά λάθη που είχαμε στο ευρωπαϊκό και να μην τα κάνουμε καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά που έρχεται γιατί είναι μια μακρά διοργάνωση και σίγουρα ένα ματς δεν είναι αντιπροσωπευτικό της πορείας» πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει και τις πρώτες εικόνες/εμπειρίες του από τη διοργάνωση, το πρώτο σπουδαίο ραντεβού του υγρού στίβου που λαμβάνει μέρος στη Μέση Ανατολή. «Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως οι διοργανωτές έχουν μεριμνήσει για την πλειοψηφία των ομάδων και των αθλητών. Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ ωραίες και τα περισσότερα αθλήματα είναι συγκεντρωμένα σε μία εγκατάσταση που βρίσκονται όλες οι πισίνες και οι όμορφοι χώροι. Σίγουρα σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση θα προκύψουν κάποια προβλήματα στην πορεία αλλά ελπίζω και φαίνεται πως οι διοργανωτές μοιάζουν έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουν και να είναι εκεί σε ό,τι χρειαστούν οι αθλητές».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA