Αλεξάνδρα Ασημάκη: «Ο ΑΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ Betsson να πρωταγωνιστεί και κάθε χρόνο να γινόμαστε ακόμα δυνατότεροι!

by Aquafeed 24

Δύο… στροφές έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στην Α1 κατηγορία γυναικών, με τον ΑΛΙΜΟ Ν.Α.Σ Betsson να έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα Πλέι Οφ του πρωταθλήματος, παρότι αποτελεί νεοφώτιστη ομάδα και αγωνίζεται για παρθενική φορά στα «μεγάλα σαλόνια»!

Το γεγονός ότι ΑΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ Betsson θεωρείται ένας πολύ δύσκολος και ανταγωνιστικός αντίπαλος από τις παραδοσιακές δυνάμεις της εγχώριας υδατοσφαίρισης είναι ένα ακόμη σημαντικό επίτευγμα και πλέον το σύνολο του Γιάννη Μπενόπουλου βάζει πλώρη για τα Πλέι Οφ, για να απολαύσει και να ζήσει για πρώτη φορά αυτή τη διαδικασία, έχοντας υψηλούς στόχους, όπως ορίζει η νοοτροπία του Συλλόγου στα πρώτα του βήματα.

Έως τότε, ο ΑΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ Betsson κοντράρεται το Σάββατο στις 19:00 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και ποια ιδανικότερη για να μιλήσει στο alimoswaterpolo.com από την αρχηγό της ομάδας, Αλεξάνδρα Ασημάκη, η οποία συνεχίζει να γράφει ιστορία και φέτος ξεχωρίζει με το αγαπημένο της #7 για τον ΑΛΙΜΟ Ν.Α.Σ.

«Ένα παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως η Βουλιαγμένη που είναι στη δεύτερη θέση της κατάταξης αυτήν την στιγμή. Είναι το δεύτερο παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα μας μέσα σε τρεις μέρες μετά την αγωνιστική της Τετάρτης κι έπεται και άλλη μια αγωνιστική αμέσως μετά, τη Δευτέρα απέναντι σε έναν επίσης δυνατό αντίπαλο τη Γλυφάδα.

Ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα αυτό το πενταήμερο μετά την πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος, ένα διάστημα που εκμεταλλευτήκαμε ως ομάδα για να δουλέψουμε περισσότερο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Θα ακολουθήσει μια ακόμα, μετά την επόμενη αγωνιστική, όπου η ομάδα μας θα επικεντρωθεί πλέον δουλεύοντας στοχευμένα για τους τελικούς του πρωταθλήματος, καθώς έχουμε εξασφαλίσει ήδη τη θέση μας στην πρώτη εξάδα, αυτήν την στιγμή είμαστε 5οι.

Στο επερχόμενο παιχνίδι με το ΝΟΒ ο ΑΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ Betsson θα προσπαθήσει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και κυρίως να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση αγωνιστικά ενόψει της ακόμα πιο σημαντικής συνέχειας. Καθώς πλέον έχουμε μπροστά μας τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν που είναι το χιαστί για την τετράδα του πρωταθλήματος και μετά τα play offs που θα καθορίσουν και την τελική κατάταξη της ομάδας μας.

Μια καλή ευκαιρία λοιπόν να δουλέψουμε και κάποιους αυτοματισμούς που θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας, αλλά και να βρούμε υψηλό αγωνιστικό ρυθμό απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο και ενόψει της ακόμα σημαντικότερης συνέχειας. Για την οποία συνέχεια σίγουρα ο ΑΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ Betsson θέλει να στοχεύει ψηλά, όχι μόνο για φέτος αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Ο Σύλλογος να πρωταγωνιστεί και κάθε χρόνο να γινόμαστε ακόμα δυνατότεροι»!

ΠΗΓΗ: alimoswaterpolo.com

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA