Ολοκληρώθηκαν τα «Ακρίσια 2018»

by Aquafeed 24

Για μια ακόμα χρονιά ο Α.Ο. Λαρισαϊκός-Τιτάνες ήταν συνεπής στη διοργάνωση των «Ακρίσιων» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο Εθνικό κολυμβητήριο Λάρισας, οι οποίοι διοργανώθηκαν το διήμερο 28 και  29 Απριλίου.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση πήρε το όνομά της από τον ιδρυτή της Λάρισας, σύμφωνα με τη μυθολογία, βασιλιά του Άργους Ακρίσιο που έμελλε να σκοτωθεί κατά λάθος από τον εγγονό του Περσέα σε αγώνα δισκοβολίας που έγινε στη Θεσσαλική πρωτεύουσα.
Η τελετή έναρξης των αγώνων έγινε το Σάββατο, στις 16.30 παρουσία του χρυσού Παραολυμπιονίκη της Αθήνας και του Πεκίνου, Χαράλαμπου Ταϊγανίδη και του Ομοσπονδιακού προπονητή Βαγγέλη Βούλτσου. Οι κολυμβητικοί αγώνες ολοκληρώθηκανε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή και οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου τέτοια εποχή.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας, την προηγούμενη εβδομάδα, από τον σύλλογο Λαρισαϊκός-Τιτάνες, οι Μαριάνθη Αβραάμ και Βάσω Κατσιαβίτη επεσήμαναν πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να έρθουν σε επαφή, να συζητήσουν και μάθουν από τον σπουδαίο αθλητή Χαρ.Ταϊγανίδη και κάλεσαν το Λαρισαϊκό κοινό να έρθει στο κολυμβητήριο για να παρακολουθήσει τους αγώνες, να εμψυχώσει τους αθλητές και να έρθουν και οι ίδιοι με τα παιδιά τους πιο κοντά στην κολύμβηση.

 

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA