Επειδή το #AQF24 έχει μεγαλώσει και έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα, η έρευνα μας στο εξωτερικό έχει επεκταθεί και οι πληροφορίες φθάνουν έως εδώ με μεγαλύτερη ευκολία. Πριν από λίγες ημέρες, διαβάσετε πρώτοι στο #Aquafeed24 ότι ο Ζίφκο Γκόσιτς προορίζεται για τον πάγκο της Νόβι Μπέογκραντ, ενόσω ο Ίγκορ Μιλάνοβιτς αποτελεί πια προπονητής του Ολυμπιακού.

Σενάριο για Ζίφκο Γκόσιτς στη Νόβι Μπέογκραντ!

Το πρωί της Τρίτης, ήρθε η επιβεβαίωση από επίσημα χείλη της πρωταθλήτριας Σερβίας και ο θρυλικός πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας του, Ζίφκο Γκόσιτς, αναλαμβάνει τη Νόβι Μπέογκραντ και θα προπονεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο τον Άγγελο Βλαχόπουλο και τον Δημήτρη Σκουμπάκη!

Ο Ζίφκο Γκόσιτς έφυγε ύστερα από 11 χρόνια από τη Σόλνοκ, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής Ουγγαρίας (Ο πρώτος μη Ούγγρος προπονητής που το πετυχαίνει) και Κυπελλούχος Ευρώπης, ενώ είχε βρεθεί σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και ακόμη μια ελληνική ομάδα για να αναλάβει, ωστόσο παρέμεινε κοντά στην οικογένεια του στο Βελιγράδι και θα κάτσει στην «ηλεκτρική» καρέκλα του προπονητή της Νόβι!

Facebook Comments