Ο Ζάχος Αφρουδάκης μιλώντας στο Planet Apollon για την μεγάλη επιτυχία της ανόδου, τόνισε το πόσο μεγάλη σημασία έχει για τον Απόλλωνα να υπάρχουν δύο τμήματα στην πρώτη εθνική κατηγορία. Τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να καθιερωθεί στην Α1. Ενώ αποκάλυψε ότι όνειρο του είναι ο Απόλλωνας να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζάχου:

«Καθυστέρησε ένα χρόνο μας στενοχώρησε λίγο αλλά φέτος δείξαμε πολύ ποιο διαβασμένοι και πιστεύω θα κατακτήσουμε τον τίτλο η ομάδα έδειξε ότι έχει διαφορά δυναμικότητας. Σαν Απολλωνιστές θέλουμε τίτλους, μας λείπουν οι τίτλοι σαν σύλλογος. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για αυτό που έχουμε πετύχει σε αυτά τα χρόνια που υπάρχει το τμήμα υδατοσφαίρισης. Δεν θα τα είχαμε καταφέρει όλα αυτά χωρίς την βοήθεια του Σταμάτη Βελλή. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη και φυσικά τους Απολλωνιστές που όποτε τους χρειαστήκαμε ήταν δίπλα μας.

Μπορεί να είμαστε λίγοι αλλά μόνο εμείς μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο σύλλογος από του χρόνου μετά από τόσα χρόνια ιστορίας θα έχει δύο τμήματα στην Α Εθνική Κατηγορία, στο ποδόσφαιρο και στο πόλο. Θέλουμε να δυναμώσουμε σε όλα τα σπορ, να ακούγεται το όνομα του Απόλλωνα και να αποκτήσουμε την δύναμη του παρελθόντος.

Στο πόλο πλέον κάνουμε προσεκτικές κινήσεις, πάμε βήμα βήμα δεν θέλουμε να είμαστε φωτοβολίδα. Το τμήμα θέλουμε να μεγαλώνει και να δημιουργεί. Η ομάδα να καθιερωθεί στην Α1 και μελλοντικά να διεκδικήσουμε την έξοδο στην Ευρώπη κάτι που λείπει στους Απολλωνιστές.»