Η ομάδα water polo της ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη των ακαδημιών της στο κολυμβητήριο του Δήμου Γαλατσίου στις 25 Σεπτεμβρίου 2017.

Αναλυτικότερα, θα λειτουργούν τμήματα υποδομών αγοριών και κοριτσιών ηλικίας 7 – 12 ετών (έτη γέννησης 2010-2009-2008-2007-2006-2005) ενώ θα λειτουργούν και τμήματα εκμάθησης όλων των ηλικιών (έφηβοι, κορασίδες, άνδρες και γυναίκες).

H ακαδημία και τα τμήματα εκμάθησης θα λειτουργούν:
Δευτέρα – Τετάρτη 19:30 μ.μ. έως 21:30 μ.μ.
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 18:00 μ.μ. έως 20:00 μ.μ.
Σάββατο 9 π.μ. έως 10 π.μ.

Η μηναία συνδρομή ανέρχεται στα 50 ευρώ και το κόστος εγγραφής στα 20 ευρώ. Υπάρχουν ειδικά προγράμματα εκπτώσεων για τα παιδιά ανέργων, πολύτεκνων οικογενειών, ευπαθών κοινωνικών ομάδων και μελών της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Η βασική εκπαίδευση των ακαδημιών περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο την κατάκτηση της κολυμβητικής ικανότητας των παιδιών και την παράλληλη εισαγωγή τους στις τεχνικές του water polo.

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών και επικεφαλής προπονητής κ. Πέτρος Δεβερικός σημειώνει: “ Θέλουμε όλα τα παιδιά στις ακαδημίες μας να μάθουν πρώτα να κολυμπούν με ασφάλεια και άνεση ενώ παράλληλα θα μυηθούν στα μυστικά και στη χαρά του water polo. Απώτερος σκοπός μας είναι τα παιδιά αυτά να στελεχώσουν τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας μας μέχρι και την ανδρική και τη γυναικεία ομάδα, οι οποίες θα συμμετέχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Είναι σημαντικό ότι θα λειτουργήσουμε και τμήματα εκμάθησης όλων των ηλικιών ακόμα και για φίλους/φίλες στις ηλικίες των 40+ οι οποίοι θέλουν να γυμνάζονται συνδυάζοντας την άθληση με τη χαρά του water polo »

Ο έφορος του τμήματος κ. Πάνος Μιχαλόπουλος δήλωσε: “ Μετά από μεγάλη προσπάθεια κατορθώσαμε να ξεκινήσουμε στο Γαλάτσι τον πρώτο τομέα των ακαδημιών και των τμημάτων εκμάθησης της ομάδας μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμο Γαλατσίου, τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Γαλατσίου, τον Πρόεδρο και τον Γενικό Αρχηγό της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και τον Υπεύθυνο των Ακαδημιών μας Πέτρο Δεβερικό για όσα έκαναν για την έναρξη της λειτουργίας του πρώτου τομέα. Είμαστε ήδη σε συζητήσεις για τη δημιουργία άλλων 2 τομέων στα Νότια και στα Βόρεια προάστια. Θα ήθελα να απευθύνω κάλεσμα στους γονείς φίλους ή μη της ΑΕΚ να στείλουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες μας για να μάθουν να κολυμπούν με ασφάλεια έχοντας παράλληλα τη χαρά ενός φανταστικού αθλήματος όπως το water polo”.

Οι εγγραφές άρχισαν. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
Πόπη Ζωχίου : 6972353505
Ερασιστεχνική: 210 2584582