ΑΕΚ: Επιβλητική επιστροφή κόντρα στον Ηλυσιακό στην Α1 πόλο γυναικών

Άστραψαν και... βρόντηξαν τα κορίτσια της ΑΕΚ στην επιστροφή της Α1 πόλο γυναικών στην ενεργό δράση.

by Μάνος Φυρογένης

Ασυγκράτητη ήταν η «Ένωση» στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση για την Α1 πόλο γυναικών έπειτα από τρεις μήνες διακοπής στο πλαίσιο της 12ης στροφής του πρωταθλήματος. Μάλλον της είχε λείψει πολύ το αίσθημα αυτό των επίσημων υποχρεώσεων.

Καταιγιστικά από το ξεκίνημα ήταν τα «κιτρινόμαυρα» κορίτσια του Μάρκο Μίσιτς που δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στον ουραγό Ηλυσιακό, ο οποίος ακόμα δεν έχει μαζέψει κάποιο βαθμό.

Δεν έκαναν το ντεμπούτο τους για την ΑΕΚ τα δύο νέα μεταγραφικά τους αποκτήματα, Κρίστμας και Λεβίν οι οποίες δεν έχουν πατήσει Ελλάδα ακόμα. Υπάρχει ένα γενικότερο ζήτημα με τους ξένους που ήρθαν το διάστημα της διακοπής για όσες ομάδες δεν έχουν καταφέρει ακόμα να διευθετήσουν την έκδοση ΑΜΚΑ που είναι απαραίτητο για να αγωνιστούν.

ΑΕΚ – Ηλυσιακός 19-5

Με πλουραλισμό στην επίθεση και διάθεση να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση νίκη μπήκε η ΑΕΚ στην αναμέτρηση φτάνοντας το δείκτη του σκορ δύο λεπτά πριν την ανάπαυλα στο εμφατικό 8-1.

Η «Ένωση» ήταν σαρωτική στην τρίτη περίοδο μεγαλώνοντας την απόσταση διαρκώς και (17-3 στο 26′) με το τελικό σκορ να μην θέτει κάποιας αμφισβήτησης (19-5) για την κυριαρχία της στο νερό.

Πλουραλισμός στην επίθεση για τις κιτρινόμαυρες που είχαν τη Λογοθέτη για πρώτη σκόρερ με 4 γκολ. Από τρία είχαν οι Αγγελική Κολλιτσοπούλου και η Γαλιατσάτου Μαρία.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 3-1, 7-1, 4-2

ΑΕΚ (Μίσιτς): Λάζαρη, Κολιτσοπούλου 3, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου 2, Μαργαρίτη 1, Καλαϊτζή 2, Λογοθέτη 4, Παπαδοπούλου 2, Γαλανοπουλου, Λυκοθανάση 2, Γαλιατσάτου 3, Πουλοπούλου

Ηλυσιακός (Τσόκας): Πράπα, Λουκοπούλου, Παπαφιλίππου, Λαζάρου, Παναγιώτι, Ξανθοπούλου 1, Κόκκινου 1, Σκαρπαλέζου, Φειλά, Μανιάτη 1, Κατσώνη, Σκουμπάκη 1, Καντάλκα, Χρυσοβέργη, Κάκλη 1

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA