Α2 πόλο ανδρών: Σπουδαίο διπλό του Νηρέα Γέρακα στην Κρήτη και… φλερτ με την κορυφή

Ο Νηρέας Γέρακα είπε... ευχαριστώ στη μοιρασιά της Νίκαιας και την πρώτη απώλεια βαθμών της ΝΕΠ, πέρασε εμφατικά και από το Ηράκλειο της Κρήτης και μείωσε την ψαλίδα στην μικρότερη δυνατή τιμή της από την κορυφή του Νοτίου ομίλου της Α2 πόλο ανδρών.

by Μάνος Φυρογένης

Η έδρα του ΟΦΗ αποτελεί παραδοσιακά μία δύσκολη κατάσταση για οποιαδήποτε ομάδα όμως ο φετινός Νηρέας Γέρακα δεν… χαμπαριάζει.

Η ομάδα του Γιώργου Ιντζέ έκανε σπουδαίο “διπλό” στο Ηράκλειο (4-10) επί του ΟΦΗ και μείωσε πλησιάσε στον έναν βαθμό από την κορυφή του Νοτίου Ομίλου της Α2 πόλο ανδρών μετά την πρώτη απώλεια βαθμών της ΝΕΠ στη Νίκαια.

Οι Γερακιώτες που κατέβηκαν με 12άδα επέβαλαν από νωρίς το ρυθμό τους, μπλόκαραν με την άμυνά τους το σύνολο του Φιτσανάκη κρατώντας το σε πολύ χαμηλή συγκομιδή (δύο γκολ μετά από 28μιση λεπτά αγώνα) είχαν σε πολύ καλή μέρα τους Κολυβά και Κουρλιάφτη (από τρία γκολ έκαστος) και έφτασαν σε ένα σημαντικό και συνάμα άνετο διπλό.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-2, 0-2, 2-3

ΟΦΗ (Κώστας Φιτσανάκης): Τσαβολάκης, Κωστόγλου, Καλλέργης, Φυτάλης 1, Πακιουφάκης, Γεωργόπουλος, Τσαγκαράκης 1, Λεονταράκης, Λουλακάκης 2, Ζουράρης, Παπαδάκης, Πολίτης, Αρώνης, Πατούνης, Κάπης

Νηρέας Γέρακα (Γιώργος Ιντζές): Χαϊδόπουλος, Παπαδόπουλος Γρ., Κυζιώρος 1, Παπαδόπουλος Π. 1, Μαυρεδάκης, Φυκούρας, Κουρλιάφτης 3, Κασιμάτης 1, Μπαμπανίκας, Κοντονής, Κολυβάς 3, Αποσκίτης 1

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA