Α2 Ανδρών – Πόλο: Ντερμπάρα και νίκη με ανατροπή ο Νηρέας Γέρακα!

Μεγάλη προσπάθεια από τον Άργη Καλαμάτας που επιχείρησε δεύτερο διαδοχικό «μπαμ»!

by Μάνος Φυρογένης

Συναρπαστικό παιχνίδι στον Γέρακα ανάμεσα στον οικοδεσπότη Νηρέα και τον Άργη Καλαμάτας για την 14η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας ανδρών, με τους παίκτες του Γιώργου Ιντζέ να κατακτούν μια πολύ δύσκολη νίκη με ανατροπή στο φινάλε του αγώνα.

ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 9-7

Συγκεκριμένα, ο Νηρέας Γέρακα βρέθηκε με ένα γκολ πίσω (5-6) στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου, ωστόσο με σερί 4-0 επιμέρος στο τελευταίο οκτάλεπτο κατάφερε να επικρατήσει με 9-7 και να πάρει μια μεγάλη νίκη κόντρα στους ιδιαίτερα ανεβασμένους Καλαματιανούς του Κώστα Πετρόπουλου μετά και την προσθήκη του Γιαννόπουλου.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Νηρέας Γέρακα έφθασε τους 31 βαθμούς στον Νότιο Όμιλο του πρωταθλήματος, με τον Άργη Καλαμάτας να παραμένει στους επτά, παρότι για τρία οκτάλεπτα ήλεγχε το παιχνίδι. Θα πουλήσουν… πολύ ακριβά την τιμή τους οι Μεσσήνιοι.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-1, 1-3, 4-1

Νηρέας Γέρακα (Ιντζές): Χαϊδόπουλος, Παπαδόπουλος Γ. 1, Κυζιώρος 1, Παπαδόπουλος Π. 1, Μαυρεδάκης, Φύκουρας, Κουρλιάφτης, Κασιμάτης, Κοντονής, Μπαμπανίκας, Κολυβάς, Αποσκίτης, Καρέντζος, Στάμπαρης, Ανάγνου

Άργης Καλαμάτας (Πετρόπουλος): Μπαζάκας, Πετρόπουλος, Κλαψιανός, Κρανιδιώτης, Τσιότσιος Κ. 2, Ψιρόγιαννης 1, Μακαντάνης 1, Σαμαράς, Νεγκίζ, Γιαννόπουλος 3, Τσελέντης, Σματώβ, Χειλας, Παπαποστόλου, Τσιότσιος Χ.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA