Α2 Ανδρών #Playoff: Πέρασε από την Κέρκυρα και «πέταξε» για την Α1 ο ΝΟΛ!

Στα μεγάλα σαλόνια οι Λαρισαίοι που θα αντιμετωπίσουν την ΝΕΠ στο μεγάλο τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή!

by Γιώργος Χρήστου

Με επιβλητική εμφάνιση στο νησί των Φαιάκων ο ΝΟ Λάρισας «πέταξε» για την Α1 Ανδρών καθώς επικράτησε με 14-9 του ΝΑΟ Κέρκυρας και έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών της Α2 Ανδρών. Το σύνολο του Δημήτρη Μπλάνα θα αντιμετωπίσει την ΝΕ Πατρών στο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος για την ανάδειξη του πρωταθλητή!

ΝΑΟ Κέρκυρας – ΝΟ Λάρισας 9-14

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο που βρήκε τον ΝΟ Λάρισας στο προβάδισμα με βραχεία κεφαλή (6-5), το σύνολο του Δημήτρη Μπλάνα ανέβασε στροφές στο δεύτερο μισό του αγώνα και πήρε το πολύτιμο διπλό που συνοδεύτηκε με την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Οι Θεσσαλοί είχαν σε μεγάλη μέρα τον Παπαδόπουλο που σημείωσε πέντε τέρματα, ενώ από δύο τέρματα πρόσθεσαν οι Δανιήλ και Γκανάτσιος.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-5, 2-4, 2-4

ΝΑΟ Κέρκυρας (Σπύρος Καρδόνας): Καψοκαββαδής, Βέλιος Αρ., Κουλούρης, Ξενάκης 1, Γιαννιώτης 2, Κουλιεράκης 2, Γκότσης, Μπρεντάνος, Κασίμης 1, Γλούμης 2, Τίγκας 2, Μελιδονιώτης, Κατσαρός Δ., Κατσαρός Σπ., Καρδόνας Αλ.

ΝΟ Λάρισας (Δημήτρης Μπλάνας): Μπεζιλιώτης, Δανιήλ Χ. 2, Γκανάτσιος 2, Στεργίου, Δανιήλ Α., Νικηφορίδης, Παπαδόπουλος 5, Παράσχος, Πατσίκας 1, Μερκουριάδης 1, Πατούνας 1, Μεταξιώτης 1, Τσούτσας Χ., Μότσιας 1, Κόκκινος

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA