Α2 ΑΝΔΡΩΝ – #Playoff: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Κέρκυρα, διπλό στον Γέρακα και πλώρη για Α1!

Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή, 7/4, στην έδρα του ΝΑΟ Κέρκυρας, εκεί όπου οι νησιώτες θα επιχειρήσουν το 2-0, ενόσω ο Νηρέας Γέρακα θα προσπαθήσει να ξεπεράσει την ήττα και να ισοφαρίσει τη σειρά, ώστε να την... επιστρέψει στο «σπίτι» του. 

by Aquafeed 24

Πιο έτοιμη από ποτέ, στο καταλληλότερο σημείο η ομάδα ανδρών του ΝΑΟ Κέρκυρας, καθώς οι παίκτες του Σπύρου Καρδόνα μπήκαν με εντυπωσιακό τρόπο στα Πλέι Οφ της Α2 ανδρών και έφυγαν από την έδρα του Νηρέα Γέρακα με ένα εντυπωσιακό «διπλό», πετυχαίνοντας το 1-0 στη σειρά.

ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 8-14

Με 2-6 προηγήθηκε ο ΝΑΟΚ στο πρώτο οκτάλεπτο, σε μια ψυχρολουσία για την ομάδα του Γιώργου Ιντζέ, ενώ οι παίκτες του Καρδόνα διεύρυναν τη διαφορά στο 3-10 του ημιχρόνου με τα δύο τελευταία γκολ από Κουλιεράκη και Ξενάκη. Στη συνέχεια, μετά την αποβολή με αντικατάσταση του Γλούμη, ο Νηρέας Γέρακα μείωσε σε 4-10 με τον Μαυρεδάκη. Ο Κουλούρης ήταν αυτός που ανέβασε το σκορ στο 4-11, με σουτ από δεξιά, ενώ ο Κουλιεράκης διαμόρφωσε το 4-12. Ο Βέλιος ήταν αυτός που έγραψε το 4-13 για τον ΝΑΟΚ που συνέχισε στο ίδιο τέμπο, όμως ο Κασιμάτης μείωσε εν συνεχεία σε 5-13 για τον Νηρέα.

Ένα οκτάλεπτο είχε απομείνει στην αναμέτρηση, με τον Κασιμάτη να μειώνει εκ νέου σε 6-13, με τον Κασίμη να γράφει το 6-14 λίγο αργότερα. Με υπέροχη φαλτσαριστή λόμπα από την περιφέρεια, ο Κολυβάς διαμόρφωσε το 7-14, πριν το τελικό 8-14 από τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο.

Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή, 7/4, στην έδρα του ΝΑΟ Κέρκυρας, εκεί όπου οι νησιώτες θα επιχειρήσουν το 2-0, ενόσω ο Νηρέας Γέρακα θα προσπαθήσει να ξεπεράσει την ήττα και να ισοφαρίσει τη σειρά, ώστε να την… επιστρέψει στο «σπίτι» του.

Τα οκτάλεπτα: 2-6, 1-4, 2-3, 3-1

Νηρέας Γέρακα (Γιώργος Ιντζές): Χαϊδόπουλος, Παπαδόπουλος Γ., Κυζιώρος, Παπαδόπουλος Π., Μαυρεδάκης 2, Φύκουρας 2, Αλτούμης, Κασιμάτης 2, Κοντονής, Φωτάρας, Κολυβάς 1, Αποσκίτης, Καρέντζος, Ονόπας, Ανάγνου 1

ΝΑΟ Κέρκυρας (Σπύρος Καρδόνας): Μάμαλης, Βέλιος 2, Κουλούρης 1, Ξενάκης 3, Κουλιεράκης 5, Γκότσης, Μπρεντάνος, Κασίμης 1, Γλούμης 1, Τίγκας, Μελιδονιώτης 1, Κατσαρός Δημ., Κατσαρός Σπ., Καρδόνας Αλ.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA