Α1 ανδρών – Πόλο: Διπλό κορυφής του ΑΝΟΓ στην έδρα της ΑΕΚ!

by Μάνος Φυρογένης

Άνετα στην κορυφή του G2 Ομίλου παραμένει ο ΑΝΟ Γλυφάδας, ο οποίος πέτυχε ένα εντυπωσιακό διπλό στην έδρα της ΑΕΚ και έφτασε τους 25 βαθμούς, με τους Πούρο και Ηλιόπουλο να σκοράρουν από τρία γκολ έκαστος. Από την άλλη, η «Ένωση» παρέμεινε στους 10.

ΑΕΚ – ΑΝΟΓ 7-11

Από το δεύτερο οκτάλεπτο, η Γλυφάδα πήρε προβάδισμα και κατάφερε να το διατηρήσει καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, φτάνοντας στην επικράτηση.  Μετά το ποδοσφαιρικό σκορ κόντρα στον ΟΦΘ (5-3) στην πρεμιέρα του Α’ γύρου της Β’ φάσης του G2 γκρουπ, η ομάδα του Παπαδόπουλου κράτησε τη σφιχτή άμυνα, πλην όμως διορθώθηκε επιθετικά στο κολυμβητήριο του Αλίμου.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι μέχρι τα μισά της 2ης περιόδου (3-3) ωστόσο ένα επιμέρους 2-7 σερί, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στο σύνολο του Δάνδολου να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-3, 2-4, 2-2

ΑΕΚ (Δάνδολος): Ασβεστής, Βέκκος, Σταμέλος, Κοκκινάκης, Μαυρωτάς 1, Παππάς, Σιαμάς 1, Καζάζης, Τουρκομένης 2, Στελλάτος 1, Αράγια 1, Βούκσεβιτς, Παρτσόγλου, Σιαμάς, Μαρινάγης 1

ΑΝΟ Γλυφάδας (Παπαδόπουλος): Κουρούβανης, Τζελάτης, Βαλλιανάτος, Θωμόγλου,Μμαυράκης, Μπόμπος 2, Μιγιούσκοβιτς 2, Τσαταλιός, Παπαγεωργίου 1, Πούρος 3. Ηλιόπουλος 3, Κουκουνάς, Ν. Ηλιόπουλος, Μιγκλής, Πριμηκύριος

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA