Α. Χαλυβόπουλος και Β. Βουγιασίνοβιτς στο #AQF24: «Πολύ σημαντική νίκη, το είχαμε “κλειδώσει” το παιχνίδι»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Με μία πολύ σημαντική νίκη ξεκίνησε ο ΝΟ Βουλιαγμένης τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του στο 2023 επικρατώντας της Γιαντράν Σπλιτ με 13-12 το βράδυ της Τρίτης 10 Ιανουαρίου στο κολυμβητήριο της Στατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Οι παίκτες του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς έβγαλαν από νωρίς στο παιχνίδι τους ενέργεια και δυναμισμό παίρνοντας το προβάδισμα το οποίο και εν τέλει κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι το τέλος και φτάσουν τους επτά (7) βαθμούς στο Α’ Όμιλο, αφήνοντας την ομάδα του Τζούρο Μαρέλγια τους έξι (6).

Το #AQF24 που κάλυψε και τις δύο αναμετρήσεις επί ελληνικού εδάφους βρέθηκε στη Βάρη για παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς την προσπάθεια τις ελληνικής ομάδας και φυσικά στη συνέχεια να μιλήσει με τους πρωταγωνιστές, προκειμένου να μας εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης επικοινωνήσαμε με έναν εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης για τους νικητές, τον Αριστείδη Χαλυβόπουλο που πέτυχε τρία τέρματα και τον προπονητή της ομάδας Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς. Αμφότεροι μας εξήγησαν που θεωρούν ότι κρίθηκε ο αγώνας απέναντι στους Κροάτες, ενώ έδωσαν το σύνθημα ενόψει της απαιτητικής συνέχειας για τον Όμιλο.

Οι δηλώσεις τους στο aquafeed24.com:

Αριστείδης Χαλυβόπουλος:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquafeed24.com (@aquafeed24)

Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquafeed24.com (@aquafeed24)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA