Euro Cup, πόλο ανδρών: Έμαθαν τους αντιπάλους τους ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης, Παναθηναϊκός και Βουλιαγμένη!

Στην κληρωτίδα για το Euro Cup μπήκαν οι πέντε εκπρόσωποι του ελληνικού πόλο στην διοργάνωση!

by Κώστας Παππάς

Τους αντιπάλους τους στον προκριματικό γύρο του Euro Cup έμαθαν οι πέντε εκπρόσωποι της ελληνικής υδατοσφαίρισης στην διοργάνωση (ΠΑΟΚ, Βουλιαγμένη, Απόλλων Σμύρνης, Παναθηναϊκός και Πανιώνιος), ύστερα από την κλήρωση-παρωδία που πραγματοποιήθηκε στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Συγκεκριμένα, ο Απόλλων Σμύρνης κληρώθηκε στον όμιλο του Ζάγκρεμπ εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ενισχυμένη Μλάντοστ που έχασε την πρόκριση οριακά για το Τσάμπιονς Λιγκ, την «ελληνική» ΕΝΚΑ των Κολόμβου-Δερβίση, την ισπανική Σαν Αντρέου και την Καταρό από το Κότορ του Μαυροβουνίου, πατρίδα του νέου προπονητή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Πέταρ Ραντάνοβιτς.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης του Βλάντο Βουγιασίνοβιτς, που προέρχεται από τα προκριματικά του Champions League, κληρώθηκε στον όμιλο της Βαρκελώνης μαζί με την ομώνυμη ομάδα, την Σολάρις από την Κροατία και την ιταλική Κουΐντο, ενώ ο ΠΑΟΚ του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου (επίσης στα προκριματικά του Champions League) κληρώθηκε στον όμιλο της Σλοβενίας μαζί με την Ορτίτζια του Γιώργου Καλαϊτζή, την Ντουίσμπουργκ και την οικοδέσποινα Τρίγλαβ Κράνι.

Ο Παναθηναϊκός του Δημήτρη Μάζη κληρώθηκε στο Group F μαζί με την δυνατή Γιουγκ, την ιταλική Ντε Άκερ, την Pays D’Aix Natation και τη Λούντβισμπουργκ, ενώ ο Πανιώνιος θα παίξει στη Νέα Σμύρνη κόντρα στη Σπαντάου, τη δυνατή Σόλνοκ από την Ουγγαρία και την ισπανική Τενερίφη.

Όσον αφορά την κλήρωση, διεξήχθη με πολλές αστοχίες και διεκόπηκε αρκετές φορές για να αποσαφηνιστούν πράγματα, σχετικά με το ποια ομάδα μπορεί ή δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε συγκεκριμένο Όμιλο.

Τέλος, στον H Όμιλο ξεχωρίζει η παρουσία της Προ Ρέκο, με την πανίσχυρη ιταλική ομάδα να αποτελεί το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι όμιλοι:

Α:  Σάμπατς, Ντινάμο Βουκουρεστίου, Στρασβούργο, Πότσνταμ, Όρβοσι.

Β: Mπρέσια, Μπάνια Λούκα, Χόνβεντ, Βάλις Βέγκα, Μπούντβα

C: Mπαρτσελόνα, Σολάρις, Βουλιαγμένη, Κουΐντο

D: Μλάντοστ, Σαν Αντρέου, Aπόλλων Σμύρνης, Σαν Αντρέου, ΕΝΚΑ

Ε: Σπαντάου, Σόλνοκ, Πανιώνιος, Τενερίφη

F: Γιουγκ, Ντε Άκερ, Pays D’Aix Natation, Λούντβισμπουργκ, Παναθηναϊκός

G: Ορτίτζια, ΠΑΟΚ, Ντουίσμπουργκ, Τρίγλαβ Κράνι

Η: BVSC, Προ Ρέκο, Πριμόριε Ριέκα, Τεράσα

  • Με έντονα γράμματα οι διοργανώτριες των Ομίλων.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA