Βραζιλιάνος επιχειρηματίας αναλαμβάνει τις τύχες της Προ Ρέκο!

by Γιώργος Χρήστου

Σε βραζιλιάνικα χέρια αναμένεται να καταλήξει η Προ Ρέκο καθώς ο Αλεξάντρε Μπέρινγκ είναι ο εκλεκτός να αναλάβει τις τύχες της πανίσχυρης ιταλικής ομάδας που έχει γράψει τη δική της ιστορία στην ευρωπαϊκή υδατοσφαίριση. Οι 11 φορές πρωταθλητές Ευρώπης μετά τη φυγή του Γκαμπριέλε Βόλπι οδεύουν σε νέα μονοπάτια σε μια μεταβατική σεζόν για τον σύλλογο χωρίς την συμμετοχή στους ομίλους του LEN Champions League.

Στις αρχές του Ιουλίου το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να πορευτεί σε μοντέλο που θα βασιστεί με νεαρούς αθλητές στις εγχώριες διοργανώσεις. Το Ίδρυμα Behring, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει τα ταλέντα και να προωθήσει την κοινωνική ανάπτυξη, όπως αναφέρεται στο καταστατικό, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να ενταχθεί στο Recco Waterpolo.

Το ίδρυμα φέρει το όνομα του Αλεξάντρε Μπέρινγκ, ενός ατόμου με κεφάλαιο 6,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που τοποθετείται από το Forbes στην 453η θέση της κατάταξης των πλουσιότερων ανδρών στον κόσμο: 57 ετών, Βραζιλιάνος που μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Μπέρινγκ είναι συν -ιδρυτής του 3G Capital, ενός παγκόσμιου επενδυτικού ταμείου που διαθέτει επίσης το γιγάντιο Burger King μεταξύ των ιδιόκτητων εμπορικών σημάτων του.

Ο Αλεξάντρε Μπέρινγκ που έπαιξε πόλο σε νεαρή ηλικία συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις, οι οποίες δεν έχουν ολοκληρωθεί καθώς λείπει η υπογραφή, αλλά βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Βέβαια μεγάλο ερώτημα παραμένει το όνομα «Pro Recco» που εξακολουθεί να ανήκει στην εταιρεία του Γκαμπριέλε Βόλπι, η οποία έχει δώσει στον εαυτό της ένα νέο όνομα εταιρείας.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαουρίτσιο Φελούγκο έχει επίσης plan B και plan C, που αντιστοιχούν σε επενδυτές που προέρχονται από τις ΗΠΑ και την Ελβετία. Εν ολίγοις, το μέλλον φαίνεται πιο λαμπρό με τα νέα για την πιθανή είσοδο του ιδρύματος Μπέρινγκ που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες έδειξαν ότι ο προπονητής Σάντρο Σούκνο και ολόκληρο το μπλοκ των Ιταλών παικτών είχαν αποφασίσει να παραμείνουν στην Προ Ρέκο, υπογράφοντας τα νέα καθοδικά συμβόλαια. Ο Άαρον Γιάνγκερ και ο Μπεν Χάλοκ θα μπορούσαν να παραμείνουν μαζί τους, διατηρώντας την Προ Ρέκο σε ανταγωνιστικό επίπεδο για την διεκδίκηση των εγχώριων τίτλων.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA