Επέστρεψε στην αγαπημένη της ΑΕΚ η Αμαλία Πάτερου!

by Γιώργος Χρήστου

Επέστρεψε στην αγαπημένη της ΑΕΚ η Αμαλία Πάτερου. Η πολύπειρη αμυντικός αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την «Ένωση» σε μια κομβική χρονική συγκυρία για το σύλλογο. Η Αμαλία Πάτερου θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο σύνολο του Κωνσταντίνου Ακριτίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Αμαλία Πάτερου. Η πολύπειρη αμυντικός επιστρέφει στις πισίνες για λογαριασμό της αγαπημένης της ΑΕΚ, ενισχύοντας τη γυναικεία ομάδα Πόλο σε μία σημαντική χρονική συγκυρία.

Η Αμαλία Πάτερου έχει γράψει τη δική της Ιστορία στο άθλημα της υδατοσφαίρισης. Έχει κατακτήσει 2 Κύπελλα Πρωταθλητριών και 6 Πρωταθλήματα Ελλάδας με τον ΑΝΟΓ. Συνέβαλε τα μέγιστα, τόσο στην άνοδο της ΑΕΚ στην κορυφαία κατηγορία, ως Πρωταθλήτρια, όσο και στη παραμονή του τμήματος στην πρώτη κατηγορία τα πρώτα του χρόνια. Έχει διατελέσει και Team Manager του τμήματος.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Αμαλία Πάτερου δήλωσε στο aek.gr: «Ήμουν αρχηγός της ΑΕΚ από το ξεκίνημα του τμήματος. Χαίρομαι που μπορώ να είμαι μέλος της όποτε με χρειάζεται. Η ομάδα αποτελείται από νεαρές κοπέλες και νέο προπονητή. Θεωρώ ότι με την εμπειρία μου μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Αμαλία, καλώς ήρθες ξανά στο σπίτι σου!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA