ΠΑΟΚ: Καρατζάς ΚΑΙ του χρόνου στο «Δικέφαλο»

Ο ΠΑΟΚ εμπιστεύεται τα δικά του παιδιά και το δείχνει. Το «ασπρόμαυρο» σκουφάκι θα φορά για μία ακόμα χρονιά ο Σπιθολέων Καρατζάς.

by Aquafeed 24

«Βήμα» στα νιάτα και τα δικά του παιδιά. Μία σεζόν πρόκληση έχει ήδη ξεκινήσει στον ΠΑΟΚ με φόντο τα… αστέρια και μέρος αυτής αποτελεί και για την αγωνιστική περίοδο 2024-25 ο Σπιθολέων Καρατζάς.

Ο ταλαντούχος φουνταριστός, ο οποίος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του «Δικεφάλου» προετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν του στην ανδρική και την εμπειρία του LEN Champions League.

«Δεύτερη μου χρονιά που θα αγωνιστώ με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ στην ανδρική ομάδα! Είμαι αρκετά ανυπόμονος, θα έλεγα, για τη φετινή χρονιά, διότι έχουμε την πρόκληση του Champions League, κάτι πρωτόγνωρο για την ομάδα και για εμένα προσωπικά. Θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, χωρίς άγχος, διότι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, η ευρωπαϊκή μας πορεία δεν θα τελειώσει εδώ, εφόσον, εάν αποκλειστούμε, θα έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε στο Euro Cup.

Όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, πιστεύω πως θα πρέπει να αποδείξουμε ότι η περσινή χρονιά δεν ήταν κάτι τυχαίο και να πετύχουμε τον στόχο μας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι να βγαίνουμε στην Ευρώπη. Τέλος, εύχομαι σε όλους μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με υγεία. Καλή αρχή!» τα όσα ανέφερε χαρακτηριστικά στο acpaok.gr.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA