Απόλλων Σμύρνης: Πρώτη με όνειρα, νέο προπονητή και κορυφαίες προσθήκες!

by Aquafeed 24

Με… αναμμένη τη φλόγα που ποτέ δεν σβήνει, όπως λέει και το άσμα των οπαδών, ο Απόλλων Σμύρνης ξεκίνησε σήμερα από το κολυμβητήριο της Γλυφάδας τη σκληρή δουλειά εν όψει της αγωνιστικής σεζόν 2024-2025!

Μια ακόμη χρονιά γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες για νέες υψηλές πτήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη με νέο τεχνικό ηγέτη τον Μαυροβούνιο Πέταρ Ραντάνοβιτς, που είχε σήμερα την πρώτη εκ του σύνεγγυς γνωριμία με τους νέους παίκτες του.

Ο 46χρονος προπονητής, αφού μίλησε στους αθλητές του, έχοντας στο πλευρό του τον άμεσο συνεργάτη του Φίλιππο Καραμπέτσο, έδωσε το έναυσμα για την έναρξη της προετοιμασίας που βρίσκει τον Απόλλωνα ορεξάτο για νέες διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, όπου θα δώσει για 6η διαδοχική σεζόν το «παρών» (Euro Cup).

«Είναι πραγματικά τιμή μου να είμαι ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης και μέχρι τώρα είμαι πραγματικά ικανοποιημένος με τα πάντα. Μόλις ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας. Είναι το πρώτο κομμάτι του προγράμματος μας και οι παίκτες, όπως είναι λογικό, δεν είναι σε τόσο καλή φυσική κατάσταση, αλλά θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο τις επόμενες 4-5 εβδομάδες και να είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν» δήλωσε αρχικά ο Πέταρ Ραντάνοβιτς, που έρχεται στον Απόλλωνα με τις περγαμηνές της κατάκτησης τεσσάρων πρωταθλημάτων και τεσσάρων Κυπέλλων σε μια πενταετία στο Μαυροβούνιο με τη Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι.

Συνέχισε, δε, λέγοντας: «Υπάρχει μια πολύ θετική προσμονή, ξεκινάμε κάτι καινούργιο, προσαρμόζομαι και εγώ στη νέα κατάσταση για εμένα, με τα κολυμβητήρια και τη νέα πόλη. Μέχρι τώρα όλα είναι εξαιρετικά, οι άνθρωποι της ομάδας με βοηθούν πραγματικά πολύ και θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό».

Η πρώτη προπόνηση περιελάμβανε φυσικά και γυμναστήριο υπό την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης Γιώργου Καζαζίδη, ενώ στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας βρέθηκαν εκ μέρους της διοίκησης του τμήματος υδατοσφαίρισης ο διοικητικός ηγέτης, Γιώργος Αφρουδάκης (για να ευχηθεί καλή επιτυχία), ο Πόλυς Αφρουδάκης, ο γενικός διευθυντής Σπύρος Μίντζης και ο τεχνικός διευθυντής, Θοδωρής Μπερδές.

Το ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης

Πάμε τώρα και στην… ουσία, που δεν είναι άλλη από τους 16 αθλητές που θα αποτελέσουν τη νέα σεζόν το ρόστερ με το οποίο θα δουλέψει ο Πέταρ Ραντάνοβιτς και ήταν, βεβαίως, σήμερα άπαντες παρόντες.

Οι τρεις τερματοφύλακες του Απόλλωνα Σμύρνης θα είναι οι Στέφανος Γαλανόπουλος, Κωνσταντίνος Λιμαράκης (μεταγραφή) και ο Ιωάννης Γιαννάρας (μεταγραφή). Αμυντικοί θα είναι οι Αλέξανδρος Αλαμάνος, Μιχάλης Δίπλαρος και Χάρης Ρομπόπουλος (μεταγραφή), περιφερειακοί οι Μάριος Καπότσης (μεταγραφή), Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, Νίκος Γαρδίκας, Διονύσης Μπραΐμης (μεταγραφή), Μπάμπης Τρούλος, Κωνσταντίνος Χονδροκούκης, Μάρκο Ράντοβιτς (μεταγραφή) και Δημήτρης Τσιαβαλιάρης και φουνταριστοί ο αρχηγός Μανώλης Σολανάκης μαζί με τον Άγγελο Φώσκολο (μεταγραφή).

Ο Ιωάννης Γιαννάρας έκλεισε την τριάδα των τερματοφυλάκων

Το «παρών» στην πρώτη προπόνηση του Απόλλωνα έδωσε, όπως αναφέραμε, και ο Ιωάννης Γιαννάρας, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Στέφανο Γαλανόπουλο και Κωνσταντίνο Λιμαράκη αποτελώντας μαζί τους την τριάδα των τερματοφυλάκων της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας» για τη σεζόν 2024-2025.

Ο γεννηθείς στις 15/03/2003 πορτιέρε ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Εθνικού Πειραιώς, μεταπηδώντας στα 16 του χρόνια ως επιλογή του Γιώργου Ντόσκα στον ΝΟ Χίου. Στην πρώτη του θητεία στους νησιώτες μέτρησε μια τριετία, αγωνιζόμενος τόσο στα ηλικιακά πρωταθλήματα (με κατάκτηση Χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο) όσο και στην ανδρική ομάδα. Πρόπερσι αγωνίστηκε με το Χαϊδάρι στην Α2 κατηγορία για να επιστρέψει ξανά την περυσινή σεζόν στον ΝΟ Χίου.

Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης καλωσορίζει τον Ιωάννη Γιαννάρα στην οικογένειά του και εύχεται καλή σεζόν σε όλους με υγεία!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA