ΝΟΠ: Φορτσάρει για δίδυμο Γεωργιανών – Πολύ κοντά στον Κιριακίντι

Μετά τον Μεσκί που θεωρείται κλεισμένος όπως είχε αποκαλύψει το #AQF24, στον ΝΟΠ βρίσκονται μία ανάσα από έναν συμπατριώτη του για δίδυμο ξένων.

by Aquafeed 24

Έντονη η κινητικότητα τις τελευταίες μέρες στο «στρατόπεδο» της ΝΟΠ με τα κομμάτια να παίρνουν τη θέση τους ένα προς ένα στο παζλ. Αφού βρέθηκε ο άνθρωπος που θα καθίσει – και πάλι – στον προπονητικό θώκο της ομάδας (Βασίλης Λαμπάτος) και θα κληθεί να οδηγήσει τους Πατρινούς σε μία ακόμα πιο άνετη παραμονή, ο μεταγραφικός σχεδιασμός «τρέχει», αρχής γενομένης από τις θέσεις των ξένων.

Όπως έχετε ενημερωθεί εδώ και μερικές μέρες από το #AQF24, Μεσκί και Καβουσανός βρίσκονται μία ανάσα από τους Πατρινούς και εκείνους αναμένεται να ακολουθήσει ένας ακόμα Γεωργιανός. Ο λόγος για τον 21χρονο φουνταριστό Γκεόργκι Κιριακίντι σύμφωνα με το «Πελοπόννησος».

Πρόκειται για παίκτη με παραστάσεις από το LEN Champions League, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί στην Ντιναμό Τιφλίδας και έχει τεθεί στο παρελθόν αντίπαλος και του Ολυμπιακού. Οι συστάσεις που συνοδεύουν το όνομά του, κάνουν λόγο για δυνατό παιδί, σχεδόν στα δύο μέτρα, που μπορεί να μαρκάρει, αλλά και να σκοράρει.

Οι συζητήσεις είναι στην τελική ευθεία και αν όλα πάνε καλά μέσα στην εβδομάδα θα ολοκληρωθεί η απόκτηση του και θα ανακοινωθεί. Μεταξύ άλλων ο ΝΟΠ ανανέωσε τη συνεργασία του και με τον Γιάννη Γαβαλά.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA