ΝΟΠ: Ο «στρατιώτης» Βασίλης Λαμπάτος αναλαμβάνει προπονητής – Μία ανάσα από Καβουσανό & Μεσκί!

Σύμφωνα με το #AQF24, στο τιμόνι του ΝΟΠ επιστρέφει ο Βασίλης Λαμπάτος ενώ προ των πυλών βρίσκονται δύο παίκτες!

by Κώστας Παππάς

Έντονη κινητικότητα επικρατεί στον ΝΟΠ τις τελευταίες μέρες με την ομάδα της Πάτρας να κινείται σε διάφορα μέτωπα έτσι ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη εν όψει της νέας σεζόν. Ένα από αυτά, το πιο νευραλγικό ίσως είναι φυσικά η θέση του προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24 ο ΝΟΠ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Βασίλη Λαμπάτο προκειμένου να καθίσει και πάλι στο πηδάλιο της ομάδας και μένει να φανεί αν τις επόμενες μέρες θα υπάρξει εκ νέου «γάμος» μεταξύ των δύο πλευρών.

Σε μία γνώριμη λύση, έναν πιστό «στρατιώτη» του συλλόγου με τον οποίο ο ΝΟΠ εξασφάλισε την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία, αποφάσισαν στην Πάτρα να πορευθούν στην προσπάθεια να εξασφαλίσει η ομάδα πιο εύκολα την παραμονή της στα «σαλόνια».

Η Πατρινή ομάδα όμως δεν μένει μόνο σε αυτό, καθώς πέρα από τον προπονητή, βολιδοσκοπεί περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον σύλλογο. Σε αυτό το πλαίσιο, ο ΝΟΠ έχει προκρίνει την περίπτωση του Βασίλη Καβουσανού για τα γκολπόστ του με τον επί 5 χρόνια παίκτη του Απόλλωνα Σμύρνης να βρίσκεται πολύ κοντά στη «μετακόμισή» του στην Πάτρα.

Ο 23χρονος πλέον που συμπλήρωνε τον Στέφανο Γαλανόπουλο στην «αμφίβια ελαφρά ταξιαρχία» τα τελευταία χρόνια, φαινομενικά θα έχανε ακόμα περισσότερο το ρόλο του στο ροτέισον μετά και την έλευση του Λιμαράκη συνεπώς εξέτασε τις επιλογές του, με την προοπτική του ΝΟΠ να φαντάζει μία πρόκληση και για τον ίδιο να πάρει παιχνίδια.

Επιπλέον και σε συνέχεια του ρεπορτάζ για τον ΝΟΠ, η ομάδα της Αχαϊκής πρωτεύουσας βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τον Γεωργιανό περιφερειακό, Γκιόργκι Μεσκί, μέχρι πρότινος παίκτη του Εθνικού Πειραιά με το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών φαντάζει αρκετά πιθανό σενάριο.

Μένει να δούμε τις εξελίξεις των επόμενων ημερών, με τον ΝΟΠ να έχει… φορτσάρει τελευταία στο μεταγραφικό «παζάρι».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA