ΝΟ Βουλιαγμένης: Ανακοίνωσε την Καρύτσα και επιβεβαίωσε το #AQF24

Στην οικογένεια του ΝΟ Βουλιαγμένης ανήκει πλέον με κάθε επισημότητα η Εύα Καρύτσα.

by Μάνος Φυρογένης

Το έντονο φλερτ κατέληξε σε… γάμο. Η Εύα Καρύτσα θα αγωνίζεται του χρόνου στο Λαιμό με το σκουφάκι του ΝΟ Βουλιαγμένης, επιβεβαιώνοντας το #AQF24 για το ρεπορτάζ του εδώ και ένα μήνα.

Το πρωί της Τρίτης (23/7) η Βουλιαγμένη ανακοίνωσε την ταλαντούχα γκολκίπερ, η οποία γίνεται μία ακόμα που κάνει το δρομολόγιο από ΑΝΟΓ σε ΝΟΒ.

Η γεννηθείσα το 2002 Εύα Καρύτσα, έρχεται στο πλάι της Μαρίνας Κοτσιώνη που ανανέωσε, συνθέτοντας ένα δίδυμο με παρών αλλά και μέλλον.

Παγκόσμια πρωταθλήτρια με τις Νέες Γυναίκες το 2021 στο Ισραήλ σε μια «χρυσή φουρνιά» που προμηνύει ένα μέλλον λαμπρό, στην ελίτ για την ελληνική υδατοσφαίριση ενώ βρίσκεται στα ραντάρ και της Εθνικής Γυναικών, ούσα μέλος της ολυμπιακής προετοιμασίας για το Παρίσι.

Η Καρύτσα με τις καίριες θέσεις κάτω από τα γκολπόστ και τον υψηλό βαθμό αντίληψης σε συνδυασμό με την εμπειρία της και σε συλλογικό επίπεδο από διεθνείς εμφανίσεις και ευρωπαϊκές διοργανώσεις με το σκουφάκι του ΑΝΟΓ, αποτελεί ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ και κεφάλαιο για την ελληνική υδατοσφαίριση.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του ΝΟ Βουλιαγμένης:

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA