Εύα Καρύτσα: Έντονο φλερτ με τον ΝΟ Βουλιαγμένης

Την επόμενη μέρα σχεδιάζουν με προσοχή στον ΝΟ Βουλιαγμένης και μαζί τους θέλουν να έχουν και την Εύα Καρύτσα.

by Μάνος Φυρογένης

Δεδομένη και αδιαμφισβήτητή η φιλοσοφία στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης να στηρίζει τα δικά του παιδιά αλλά και να δίνει την ευκαιρία σε νέους και νέες, εξελίξιμους να βελτιώσουν το παιχνίδι τους σε ένα περιβάλλον που η τεχνογνωσία φτάνει και περισσεύει.

Πρώτο μέλημα του Ομίλου ήταν ανέκαθεν η παραγωγή και η σταδιακή προώθηση των σπλάχνων του στα τμήματα των ανδρών και των γυναικών χωρίς να αποκλείει αυτομάτως το γεγονός αυτό το σκανάρισμα στην ελληνική και όχι μόνο αγορά για σπουδαία πρότζεκτ με μεγάλο potential. Στη Βουλιαγμένη αρέσκονται να βλέπουν αθλητές και αθλήτριες να μεγαλώνουν στους κόλπους της ομάδας και κάτι τέτοιο έχουν στο μυαλό τους και για την Εύα Καρύτσα.

Μπορεί στο Λαιμό να ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την Μαρίνα Κοτσιώνη που βρίσκεται ήδη μία δεκαετία στις αγκάλες του Ναυτικού Ομίλου, ωστόσο έχουν στο νου τους την περαιτέρω ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ. Και στο πρόσωπο της διεθνούς τερματοφύλακας της Γλυφάδας, βλέπουν την ιδανική παρτενέρ της αρχηγού.

Η Καρύτσα αποτελεί μέλος του ΑΝΟΓ εδώ και χρόνια, ούσα βασικό γρανάζι της ομάδας που έφτασε μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου το 2022 κόντρα στον Ολυμπιακό. Παγκόσμια πρωταθλήτρια με τις Νέες Γυναίκες το 2021 στο Ισραήλ σε μια « χρυσή φουρνιά» που προμηνύει ένα μέλλον λαμπρό, στην ελίτ για την ελληνική υδατοσφαίριση.

Η Καρύτσα με τις καίριες θέσεις κάτω από τα γκολπόστ και τον υψηλό βαθμό αντίληψης, έχει εμπειρία και από ευρωπαϊκές διοργανώσεις με το σκουφάκι του ΑΝΟΓ.

Η ταλαντούχα πορτιέρε βρίσκεται μεταξύ άλλων στα ραντάρ της ομοσπονδιακής προπονήτριας στην Εθνική ομάδα των Γυναικών, Αλεξία Καμμένου, ούσα μία από τις εκλεκτές της που λαμβάνουν μέρος στην Ολυμπιακή προετοιμασία για το Παρίσι. Μέχρι ώρας δεν υπάρχει κάποια τελεσίδικη εξέλιξη και δεδομένη συμφωνία με το ενδιαφέρον πάντως του Ν.Ο.Β να είναι ιδιαίτερα έντονο.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA