ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ΚΑΙ Τσολακούδη

Τρίτη σερί σεζόν όπου ΠΑΟΚ και Νίκος Τσολακούδης θα πορευθούν μαζί!

by Μάνος Φυρογένης

Ανανέωσαν και πως να μη συμβεί αυτό; Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 3η θέση της μεγάλης κατηγορίας και θα έχει τη δυνατότητα να παίξει στο LEN Champions League (προκριματικά) της νέας περιόδου και ο Τσολακούδης έβαλε το… λιθαράκι του στην επιτυχία αυτή.

Ο έμπειρος περιφερεικός (γεννηθείς το 1997) έδωσε τα χέρια με το «Δικέφαλο» και θα συνεχίσει να φορά το «ασπρόμαυρο» σκουφάκι για μία ακόμα χρονιά (τρίτη συναπτή).

Ο Τσολακούδης αποτέλεσε ένα από τα «βαριά» όπλα της ομάδας του Χατζηθεοδώρου στην πορεία της μέχρι την 4άδα για πρώτη φορά μετά το 2017 όταν – νεούδι ακόμα τότε – άνηκε στον ΠΑΟΚ. Με λίγα λόγια μακρά πορεία στον ΠΑΟΚ σημαίνει… Τσολακούδης. Τρίτη ανανέωση από την περσινή ομάδα μετά τους Ντέλιτς και Κόουπμαν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω για άλλη μία χρονιά στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Φέτος, με περισσότερη όρεξη από τις προηγούμενες χρονιές, θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να μείνει ψηλά και να πρωταγωνιστήσει σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες θα πάρει μέρος», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA