Γιώργος Τσόκας στο #AQF24: «Έχει μπει ένα λιθαράκι για την νέα χρονιά»!

Η Εθνική Ομάδα Κορασίδων άφησε το στίγμα της στη Τουρκία. Ο Γιώργος Τσόκας καταθέτει το δικό του σχόλιο στο #AQF24.

by Γιώργος Χρήστου

Στα θεμέλια που έχει βάλει η Εθνική Κορασίδων στάθηκε ο Γιώργος Τσόκας σε δηλώσεις του στο #AQF24 μετά την κατάκτηση της πέμπτης θέσης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μανίσα. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στο ταλέντο του συνόλου που αποτελείται από καλούς χαρακτήρες, ενώ δε παρέλειψε να ευχαριστήσει όλες τις αθλήτριες που βρέθηκαν στα καμπ προετοιμασίας όπως επίσης τους συνεργάτες του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν υπάρχει μια πικρία για την πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα: «Σίγουρα είναι κάτι που μας πείραξε και μας αφήνει μια πικρία η πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που ήρθε ουσιαστικά χωρίς ήττα στη διοργάνωση καθώς αποκλειστήκαμε από την Ουγγαρία στη διαδικασία των πέναλτι. Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα όπως και το Ευρωπαϊκό είναι ένα γρήγορο πρωτάθλημα που χρειάζεται πολλή συγκέντρωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εθνική μας ομάδα ήταν η πιο νεανική στη διοργάνωση, αφού είχε μέσο όρο τα 15 έτη και σίγουρα η παρουσία μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ήταν σημαντική καθώς έχει μπει ένα λιθαράκι για την νέα χρονιά όπως και επίσης που πρέπει να επικεντρωθούμε. Σε γενική ομολογία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έπαιξε ωραίο πόλο, όμως πρέπει να μας προβληματίσουν τα τρία οκτάλεπτα κόντρα στην Ουγγαρία προκειμένου η ομάδα να αποδώσει το πόλο που μπορεί».

Παράλληλα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός ευχαρίστησε: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλα τα κορίτσια που βρέθηκαν στα καμπ προετοιμασίας όλη τη χρονιά προκειμένου να επιλεγούν οι 15 κοπέλες για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μανίσα, όπως επίσης και τους προπονητές των αθλητών για την άριστη συνεργασία. Παράλληλα τις οικογένειες των αθλητριών για τους καλούς χαρακτήρες και ανθρώπους που έχουν καλλιεργήσει που χαίρετε ένας προπονητής να δουλέυει.

Επί προσθέτως να ευχηθώ περαστικά και ταχεία ανάρρωση στη Λουπάκη. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, την Κατερίνα Οικονομοπούλου, τον έφορο Δημήτρη Κύρκο, τη φυσικοθεραπεύτρια Ναυσικά Ατσιδάκου όπως και την Ευτυχία Καραγιάννη που έδωσε το παρών σ’ όλα τα καμπ προετοιμασίας. Τέλος τον Νίκο Δεληγιάννη για τις υπερπολύτιμες συμβουλές στις τερματοφύλακες μας όπως φυσικά στην ΚΟΕ και τον Πρόεδρο, Κυριάκο Γιαννόπουλο».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA