Εθνική Παίδων: Σε Live Streaming η μάχη κόντρα στη Γεωργία με φόντο τα προημιτελικά

Η Εθνική Παίδων προκρίθηκε με το απόλυτο από τον όμιλο και η αναμέτρησή της με τη Γεωργία για τους «16» θα μεταδοθεί σε LIVE Streaming.

by Μάνος Φυρογένης

Δίχως απώλειες και με το απόλυτο των νικών συνεχίζει τις προσπάθειές της η Εθνική ομάδα Παίδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Μάλτα. Οι νεαροί αθλητές του Φώντα Λεμπέση, που έχει για άμεσο συνεργάτη του τον συνονόματό του Μαρκόπουλο, αφού έκαμψαν άνετα την αντίσταση και της οικοδέσποινας με γκολ μάλιστα του Μπερδέ από το ένα τέρμα στο άλλο, θα παίξουν κόντρα στη Γεωργία στο πρώτο χιαστί (21/6, 20:00) με φόντο τα προημιτελικά.

Η αντίπαλος της «γαλανόλευκης» τερμάτισε 2η στον 5ο όμιλο πίσω από την Ιταλία (ηττήθηκε με 17-7) και όποια από τις δύο ομάδες επικρατήσει, θα βρεθεί στην 8άδα του τουρνουά.

Το πρώτο σπριντ είναι προγραμματισμένο για τις 20:00 (ώρα Ελλάδας) στο ματς που κλείνει το πρόγραμμα της ημέρας και θα μεταδοθεί σε απευθείας διαδικτυακή μετάδοση ΕΔΩ.

Νωρίτερα θα διεξαχθούν οι αγώνες της Ιταλίας με τη Ρουμανία (16:15), της Αιγύπτου με την Κροατία (17:30) και του Μαυροβουνίου κόντρα στην Αυστραλία (18:45).

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τη βαθμολογία και τα υπόλοιπα αποτελέσματα ΕΔΩ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA