Χρύσα Χατζέλλη: «Δεν σκοράραμε στην παίκτρια παραπάνω και εκεί κρίθηκε το ματς»

by Μάνος Φυρογένης

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια και έφτασαν αγκαλιά με τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο το απόγευμα της Κυριακής (29/10) στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο. Ωστόσο πλήρωσαν την επιθετική… σιγή στα δύο τελευταία οκτάλεπτα (ένα μόλις γκολ), επιτρέποντας στον “Ιστορικό” να προσπεράσει και να φύγει από τη Θεσσαλονίκη με ένα μεγάλο διπλό (6-8).

Στις δηλώσεις της μετά το τέλος του παιχνιδιού, η προπονήτρια του ΠΑΟΚ, Χρύσα Χατζέλλη έμεινε ευχαριστημένη από την προσπάθεια των κοριτσιών της μέσα στο νερό, στεκόμενη στην παίκτρια παραπάνω που υπήρξε κομβικός παράγοντας για το τελικό αποτέλεσμα.

«Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά. Νομίζω πως με το ξεκίνημα το οποίο κάναμε, το παιχνίδι το πίστευα πάρα πολύ. Δυστυχώς έγιναν κάποια λάθη από την πλευρά μας ενώ βγάλαμε και τρία πέναλτι, τα οποία δόθηκαν από τους διαιτητές. Έγιναν λάθη στην άμυνα και δεχτήκαμε στο τρίτο οκταλεπτο ένα γκολ, σε πολύ κρίσιμο σημείο ενώ εμείς δεν βάλαμε κανένα. Στην παίκτρια παραπάνω που μας δόθηκε, τρεις φορές κιόλας, δεν σκοράραμε και εκεί νομίζω ότι κρίθηκε το παιχνίδι. Προχωράμε παρακάτω, έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας, έχουμε τώρα τον Εθνικό και μετά την Πάτρα, που είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια για εμάς γιατί είναι μέσα στην έδρα μας και πρέπει να το πάρουμε οπωσδήποτε».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA