Γιώργος Τσόκας στο #AQF24: «Έχουμε βελτιωθεί αλλά πολλές φορές αδικούμε τους εαυτούς μας»

by Γιώργος Χρήστου

Στην ποιότητα του Άλιμου ΝΑΣ Betsson στάθηκε ο προπονητής του Ηλυσιακού, Γιώργος Τσόκας σε δηλώσεις του στο #Aquafeed24 μετά την ήττα της ομάδας του για την 6η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην βελτίωση που παρουσιάζει ο Ηλυσιακός αλλά και στην αναμέτρηση με το ΝΟ Χανίων που είναι σημαντική για την ομάδα των Ιλισίων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εμφάνιση του Ηλυσιακού κόντρα στον Άλιμο: «Ο Άλιμος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα καθώς διαθέτει στο ρόστερ του εξαιρετικές παίκτριες κι αυτό δίνει στην ομάδα το κάτι παραπάνω. Βέβαια εμείς προσπαθούσε κάθε παιχνίδι κάτι να αποκομίσουμε αλλά όταν δέχεσαι 23 γκολ δε μπορείς να περιμένεις κάτι παραπάνω. Προσπαθούσε σε κάθε προπόνηση να βελτιωνόμαστε».

Για την βελτίωση που παρουσιάζει ο Ηλυσιακός από το ξεκίνημα της σεζόν: «Έχει βελτιωθεί αρκετά αλλά πολλές φορές τα κορίτσια αδικούν τους εαυτούς τους. Αυτό είναι θέμα εμπειρίας και ψυχολογίας. Παίζουν όλα αυτά ρόλο».

Για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας: «Ένας πολύ καλός αντίπαλος με πολλά παιχνίδια στη πλάτη του, με ευρωπαϊκούς αγώνες. Εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και προετοιμαζόμαστε πάρα πολύ σκληρά για το παιχνίδι που έρχεται στην έδρα με το ΝΟ Χανίων που θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA