LEN Euro Cup: Οκτώ παιχνίδια χωρίς φαβορί στην πρεμιέρα – Τα «φώτα» σε Απόλλωνα και Πανιώνιο!

by Aquafeed 24

Το ποικιλόμορφο δυναμικό των ομάδων στη φάση των ομίλων του Euro Cup Ανδρών είναι έτοιμο να προσφέρει μια σειρά από συναρπαστικές αναμετρήσεις κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, καθώς κανένα παιχνίδι δεν φαίνεται να έχει ξεκάθαρο φαβορί.

Αυτό το Σαββατοκύριακο υπόσχεται να είναι ένα από τα σημαντικότερα στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Υγρού Στίβου, με 28 αγώνες να είναι προγραμματισμένοι για τρεις ημέρες σε όλες τις διοργανώσεις!

Στον όμιλο Α, τέσσερις ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο θα διεκδικήσουν τις δύο πρώτες θέσεις, καθιστώντας κάθε παιχνίδι άκρως συναρπαστικό. Ο όμιλος Β είναι ο όμιλος του… θανάτου, με δύο ουγγρικές ομάδες, μεταξύ των οποίων και η κάτοχος του τίτλου Vasas, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Honved σε μια ρεβάνς του αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο του ουγγρικού πρωταθλήματος το Σάββατο. Σε μια άλλη σημαντική αναμέτρηση, η δευτεραθλήτρια της περσινής σεζόν, Σαβόνα, επισκέπτεται τον νικητή του Challenger Cup Απόλλωνα.

Στον Γ’ όμιλο θα δούμε άλλη μια έκδοση του κλασικού αγώνα Σερβίας – Κροατίας, αυτή τη φορά με τη συμμετοχή της Sabac και της Primorje – ενώ η ουγγρική BVSC αντιμετωπίζει το Ανόβερο, μια ομάδα με τεράστια εμπειρία στο Champions League από τα τελευταία χρόνια.

Στον Δ’ όμιλο, οι δύο ιταλικοί σύλλογοι αντιμετωπίζουν μοναδικές προκλήσεις, καθώς η Ορτίτζια φιλοξενεί τον φορμαρισμένο Πανιώνιο και η Τριέστε ταξιδεύει για την Πρίμορατς στο Κότορ.

Euro Cup Men, Group Stage, 1η αγωνιστική, Σάββατο

Group A

19.00 VK Solaris Sibenik (CRO) v EN Tourcoing (FRA)

11.00 (Κυριακή) Telimar Palermo (ITA) v CN Barcelona (ESP)

Group B

15.30 GS Apollon Smyrnis (GRE) v Rari Nantes Savona (ITA)

19.00 Endo Plus Service-Honved (HUN) v A Hid-VasasPlaket (HUN)

Group C (Παρασκευή)

19.00 BVSC-Zuglo (HUN) v Waspo 98 Hannover (GER)

20.15 VK Sabac Elixir (SRB) v Primorje Erste Bank Rijeka (CRO)

Group D

16.00 CC Ortigia (ITA) v Panionios GSS (GRE)

18.00 VPK Primorac Kotor (MNE) v Pallanuoto Trieste (ITA)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA