«Προετοιμαζόμαστε καιρό για το παιχνίδι με τη UVSE, προσοχή στην κινητικότητα των Ούγγρων»!

by Aquafeed 24

Πρεμιέρα στην Ευρώπη για την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Το Σάββατο (7/10) το απόγευμα, με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες, τα κορίτσια του Θρύλου ξεκινούν από την έδρα τους το φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι.

Συγκεκριμένα, στις 17:00 (LEN TV), οι «ερυθρόλευκες» ρίχνονται στη «μάχη» του «νέου» Champions League και υποδέχονται την Ούιπεστ (USVE) στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, με στόχο μια νικηφόρα πρεμιέρα.

Μετά το «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα της Α1 κόντρα σε ΠΑΟΚ (1η αγωνιστική: 23-2 στο Παπαστράτειο) και ΓΣ Περιστερίου (2η αγωνιστική: 2-21 εκτός έδρας), η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη είναι έτοιμη για την έναρξη των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων στον Πειραιά, όπου θέλει μόνο νίκη κόντρα στις Μαγυάρες, για να «μπει» με το «δεξί» στη φάση των ομίλων του Champions League.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον Δ’ όμιλο της διοργάνωσης, με Ούιπεστ, ΝΟ Βουλιαγμένης και Μεντιτεράνι (στο Final-4 προκρίνεται μόνο η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο).

Δηλώσεις στο olympiacossfp.gr: 

Δημήτρης Κραβαρίτης: «Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στην φάση των ομίλων του Champions League και προετοιμαζόμαστε αρκετό καιρό για αυτό. Ξεκινάμε στην έδρα μας και περιμένουμε με ανυπομονησία το αυριανό ματς και με την ώθηση που θα μας δώσει και ο κόσμος, πάμε για την νίκη, έτσι ώστε να κάνουμε το πρώτο βήμα, για να πετύχουμε τον στόχο της πρόκρισης στο Final-4. Αντιμετωπίζουμε την κάτοχο του περσινού Euro Cup, μια κλασική ουγγρική ομάδα, με πολλές νεαρές διεθνείς και πολλή ενέργεια στο παιχνίδι της, ένα στοιχείο για το οποίο είμαστε έτοιμοι και πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα».

Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη: «Το Σάββατο, ξεκινάμε τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις για τη φετινή αγωνιστική χρονιά. Παίζουμε με την Ούιπεστ και έχουμε δουλέψει πολύ για αυτό το παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, να κάνουμε μια νικηφόρα αρχή στην έδρα μας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA