LEN Champions League: Η πρεμιέρα της διοργάνωσης, ξεχωρίζει το Ολυμπιακός – UVSE!

by Aquafeed 24

Δεδομένου ότι μόνο οι νικητές των ομίλων θα προκριθούν απευθείας στο Final Four του LEN Champions League, η πρώτη αγωνιστική των ομίλων «υπόσχεται» συναρπαστικούς αγώνες. Η εναρκτήρια ημέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης περιλαμβάνει ένα σημαντικό παιχνίδι, όπου ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2022, Ολυμπιακός, θα συγκρουστεί με την κάτοχο του τίτλου του LEN Euro Cup, UVSE Budapest.

Η νεόδμητη φάση των ομίλων του Champions League Γυναικών αναμένεται να προσφέρει τρομερές συγκινήσεις, χωρίς περιθώρια για τα φαβορί να χάσουν βαθμούς σε καμία από τις έξι αγωνιστικές, καθώς μόνο οι πρώτοι που θα τερματίσουν θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το τρόπαιο αυτή τη σεζόν.

Οι μονομαχίες μεταξύ των Ιταλών και των Ισπανών στον Α’ Όμιλο ξεκινούν με δύο «λαχταριστές» αναμετρήσεις. Η κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου της περασμένης σεζόν, Orizzonte, αντιμετωπίζει την ομάδα-έκπληξη των προκριματικών Sant Andreu της Μύριαμ Μπογκατσένκο, ενώ η Ρόμα του Μάρκο Καπάνα αντιμετωπίζει την Terrassa.

Στον όμιλο Β, η πρεμιέρα της κάτοχου του τίτλου Sabadell είναι με αντίπαλο τη Mulhouse, τη γαλλική ομάδα που εξέπληξε πολλούς κερδίζοντας και τους τέσσερις αγώνες στα προκριματικά. Στον ίδιο Όμιλο, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson υποδέχεται τη Ντουναουϊβάρος στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου.

Η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Έγκερ έχει πολύ δύσκολη πρεμιέρα με την δευτεραθλήτρια του F4 Ματαρό, ενώ η άλλη ουγγρική ομάδα FTC, που πρόσφατα νίκησε 16-3 την Έγκερ στα προημιτελικά του εγχώριου κυπέλλου, ταξιδεύει στον Πειραιά για να αντιμετωπίσει τον κάτοχο του LEN Trophy (Euro Cup) του 2022, Εθνικό Πειραιά Goldforce.

Συνολικά, η Ελλάδα θα φιλοξενήσει τέσσερις αγώνες, με δύο ακόμη να διεξάγονται στον Δ’ όμιλο όπου η Βουλιαγμένη της Κικής Λιόση θα υποδεχθεί τη Μεντιτεράνι και ο Ολυμπιακός, πρωταθλητής του 2022, θα αντιμετωπίσει την περσινή κάτοχο του Euro Cup, UVSE, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είναι το… Showtime της πρεμιέρας!

Οι «μάχες» των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα! (Αναλυτικά το πρόγραμμα)

Champions League Women

Group A (Σάββατο)

Ekipe Orizzonte (ITA) v CN Sant Andreu (ESP)

 SIS Roma (ITA) v CN Terrassa (ESP)

Group B (Κυριακή)

Astralpool CN Sabadell (ESP) v Mulhouse WP (FRA)

Alimos NAC Betsson (GRE) v Dunaujvaros VC (HUN)

Group C (Σάββατο)

ZF-Tigra Eger (HUN) v Assolim CN Mataro (ESP)

Ethnikos Piraeus (GRE) v FTC-Telekom Budapest (HUN)

Group D (Σάββατο)

Vouliagmeni NC (GRE) v CN Mediterrani (ESP)

Olympiacos Piraeus (GRE) v UVSE Budapest (HUN)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA