Πηγή: alimoswaterpolo.com

Την Κυριακή στις 14:00 έχει LEN Champions League και ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson! Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου «Ν.Περκίζας» φοράει τα γιορτινά του για να υποδεχθεί ένα ιστορικό γεγονός, δηλαδή το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του συλλόγου στην έδρα του, για την πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι μέρες στις τάξεις της ομάδας περνάνε υπέροχα, τα κορίτσια του Πάνου Βέργου δουλεύουν σε πολύ υψηλό ρυθμό, όπως αποδείχθηκε στη φιλική αναμέτρηση με τη Μεντιτεράνι το απόγευμα της Πέμπτης και την Κυριακή, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ υποδέχεται την ουγγρική Ντουναουϊβάρος στο Χαλάνδρι με στόχο μια νικηφόρα πρεμιέρα στο LEN Champions League και τη συνέχιση των εξαιρετικών εμφανίσεων της ομάδας σε Ευρώπη και Ελλάδα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LEN Water Polo (@lenwaterpolo)

Όσον αφορά τη Ντουναουϊβάρος, είναι μια ομάδα με μακρά ευρωπαϊκή εμπειρία, η οποία μάλιστα πέρυσι έφθασε έως το FINAL 4 του LEN Champions League, ενώ δύο χρόνια πριν στον τελικό του LEN Euro Cup. Στην πρώτη της υποχρέωση για το ουγγρικό πρωτάθλημα η Ντουναουϊβάρος επικράτησε 7-12 εκτός έδρας της Σέντες, κάνοντας ένα δυναμικό επιμέρους 1-5 στο δεύτερο οκτάλεπτο, κάτι που σημαίνει ότι στο ξεκίνημα των αγώνων η ουγγρική ομάδα έχει περισσότερη ενέργεια απ’ότι στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στο εν λόγω παιχνίδι είχε 3/4 στον παίκτη παραπάνω. Αξιοσημείωτη η παρουσία της έμπειρης, Κριστίνα Γκάρντα, η οποία διαθέτει εξαιρετικό σουτ από κάθε απόσταση.

Όσον αφορά τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson, ο σύλλογος δουλεύει πυρετωδώς ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης και έτσι ώστε το Κολυμβητήριο Χαλανδρίου να αποτελέσει ένα στολίδι για την ευρωπαϊκή υδατοσφαίριση, ενώ ο Πάνος Βέργος υπολογίζει σε όλες τις αθλήτριες του, οι οποίες έχουν δώσει όρκο για μια μεγάλη «μάχη», ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει απόλυτα τη φετινή ομάδα του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson.