Σωτηρέλη: «Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τη νίκη κόντρα στη Φερεντσβάρος»!

by Aquafeed 24

Πηγή: ethnikoswaterpolo.gr

Το ταξίδι της γυναικείας ομάδας του Εθνικού Πειραιά GOLDFORCE στη φάση των Ομίλων του LEN Champions League ξεκινάει το Σάββατο και ο στόχος είναι διπλός: Γεμάτο κολυμβητήριο και νίκη μέσα στον Πειραιά!

Οι «κυανόλευκες» περιμένουν με ανυπομονησία το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην έδρα τους και υποδέχονται την ισχυρή Φερεντσβάρος στον Πειραιά, το Σάββατο στις 19:30, με σύσσωμα τα μέλη της ομάδας να απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο του Εθνικού Πειραιά, ενώ οι ακαδημίες υδατοσφαίρισης του συλλόγου θα δώσουν βροντερό «παρών» στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας του Στέφανου Λέανδρου.

Η Φερεντσβάρος προέρχεται από τα προκριματικά του LEN Champions League, ενώ έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο ουγγρικό πρωτάθλημα και την Τετάρτη επικράτησε 22-8 της αδύναμης Ταταμπάνια. Στο πλαίσιο της σπουδαίας αναμέτρησης στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», το ethnikoswaterpolo.gr μίλησε με την αρχηγό του Εθνικού, Ελένη Σωτηρέλη, η οποία έθεσε το πλάνο της ομάδας ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρα:

«Έχουμε ιδιαίτερη ανυπομονησία για την πρεμιέρα του Champions League. Είναι σημαντικό που ο πρώτος αγώνας διεξάγεται στην έδρα μας. Η Φερεντσβάρος είναι μια ομάδα με ιστορία στο άθλημα και εμπειρία σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε τα όλα όσα δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση, με στόχο να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θέλουμε ο κόσμος του Εθνικού Πειραιά να στηρίξει την προσπάθεια μας, στο πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι στην έδρα μας»!

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA