Σάρωσε το Ρέθυμνο εντός έδρας

by Aquafeed 24

Το Ρέθυμνο φιλοξένησε σήμερα  στις 16:00 μμ την ΝΕ Πατρών στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Υδατοσφαίρισης Γυναικών, στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου.

Με 17-13 πήρε τον αγώνα εντός έδρας το Ρέθυμνο.

Στην προηγούμενη αγωνιστική (5η) στις 15/11, το Ρέθυμνο κέρδισε με 9-5 το Νηρέα Χαλανδρίου και η ΝΕ Πατρών 14-5 τον Τρίτων Αμαρουσίου, έχοντας  5 σερί νίκες μέχρι και σήμερα κατέχοντας την 1η θέση στον όμιλο. Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων είχε λήξει  8-6 υπέρ της ΝΕΠ και οι δύο ομάδες όμως έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους στον όμιλο των ομάδων 3-6 της Β’ Φάσης.

Πολύ δυνατό ξεκίνημα στο πρώτο 8λεπτο σώμα με σώμα στην κυριολεξία και για τις δυο ομάδες με τη Στρατηδάκη να σκοράρει 4 γκολ για το Ρέθυμνο η οποία απ’ ότι φάνηκε σήμερα ήταν σε φοβερή φόρμα τα πρώτα δυο οκτάλεπτα σημειώνοντας  6 γκολ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.  Στο δεύτερο 8λεπτο είχαμε ισοπαλία 3-3 με αποτέλεσμα το σκορ στο ημίχρονο να είναι 9-7 υπέρ του Ρεθύμνου. Η Πάτρα πίεσε πάρα πολύ τις Κρητικιές, πολλές χαμένες επιθέσεις και από τις δυο πλευρές και στο τρίτο οκτάλεπτο.  Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο το Ρέθυμνο φαίνεται να ξεκόλλησε από τις προηγούμενες ισοφαρίσεις παίρνοντας το προβάδισμα και τελειώνοντας τον αγώνα με 17-13. Τοπ σκόρερ για τη ΝΕΠ η Μπιτσάκου με 7 γκολ.

Διαιτητές του σημερινού παιχνιδιού ήταν οι κύριοι Σταυρίδης Γεώργιος και Μπιράκης Μιχάλης.


Οκτάλεπτα: (6-4), (3-3), (2-2), (6-4)

Νο Ρεθύμνου

Προπονητής: Κώστας Φιτσανάκης

Σύνθεση: Κυριακάκη Φλ., Σαφέτη 2, Καριπίδου Σ.M. 2 Κυριακάκη K., Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Σιριανόγλου, Στρατηδάκη 5, Πέττα 2, Φαρμάκη Ελ. 3, Φραγγελάκη, Μαλιαρού, Καραγιάννη, Καριπίδου Β. 3, Γαγάνη.

ΝΕ Πατρών

Προπονητής: Δημήτρης Μπιτσάκος

Σύνθεση: Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Πετάση, Μπαλάτσα Μ. 1, Μπαλάτσα Ν. , Λυκοθανάση 1, Μοιράλη, Μπιτσάκου 7, Κουτέλη 2, Σολανάκη 2.

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA