ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ 2023 – Χριστίνα Σιούτη στο #AQF24: «Δεν αλλάζει στόχος για την Εθνική ομάδα»! (VID)

by Σεβαστή Βρακατσέλη

Ο προημιτελικός κόντρα στην Αυστραλία έχει ολοκληρωθεί, με την Παλμ και το δοκάρι να στερεί από την Εθνική Γυναικών τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά στη διαδικασία των πέναλτι.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα οδηγείται στους ψυχοφθόρους αγώνες κατάταξης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα και η Χριστίνα Σιούτη, με εμφανή την απογοήτευση του αποκλεισμού, μίλησε στο #Aquafeed24 και την Εβίνα Καραμανλή που βρίσκονται στην Ιαπωνία, για τις ιδιαιτερότητες που έκριναν το τελικό αποτέλεσμα, το χαρακτήρα που πρέπει να δείξει η ομάδα και τον στόχο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

«Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ήταν ένας προημιτελικός. Η Αυστραλία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που παίζει physical game το οποίο από μόνο του είναι δύσκολο. Παίξαμε δυνατά, δεν καταφέραμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, παρόλα αυτά μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο προσπαθήσουμε να μειώσουμε το σκορ, να έρθουμε τουλάχιστον στην ισοπαλία και να πάμε στα πέναλτι.

Θεωρώ ότι στο συγκεκριμένο αγώνα δεν είχαμε την ευχέρεια που έχουμε συνήθως  στο σκοράρισμα και αυτό μας “άγχωσε” λίγο. Στην άμυνα βελτιωθήκαμε από τον αγώνα με την Ιταλία, παρόλα αυτά έγιναν κάποια λάθη, όπως είναι φυσιολογικό αλλά θεωρώ ότι η μικρή αδυναμία που είχαμε στο σκοράρισμα έφερε και την ήττα.

Σίγουρα δεν έχει τελειώσει κάτι. Πρέπει να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση σε αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος και για τις επόμενες διοργανώσεις. Θέλουμε την πρόκριση στην Ολυμπιάδα, στοχεύομε εκεί και κάθε αγώνας είναι σοβαρός και σημαντικός για εμάς. Πάμε να πάρουμε την πέμπτη θέση με όσο πιο σοβαρό πρόσωπο γίνεται».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquafeed24.com (@aquafeed24)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA