Σε τέσσερις προσθήκες στο ρόστερ του, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, προχώρησε ο Ηλυσιακός. Ευρυδίκη Λουκοπούλου, Τζένη Λαζάρου, Βιολέτα Τσένου και Αναστασία Κόκκινου θα φορούν το σκουφάκι της ομάδας των Ιλισίων και θα την ενισχύσουν στην Α1 κατηγορία. 
Οι ανακοινώσεις:
  • Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση της Ευρυδίκης Λουκοπούλου από την γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας. Η Ευρυδίκη ξεκίνησε την αθλητική της καριέρα στην Ν.Ε.Π Πατρών στην συνέχεια αγωνίστηκε για ένα χρόνο στον Ιωνικό Νίκαιας, ενώ τα τελευταία χρόνια ανήκε στον Γ.Σ Περιστεριού.

    Ευρυδίκη καλωσόρισες στην οικογένεια του Ηλυσιακού

  • Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση της Τζένης Λαζάρου από την γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας. Η Τζένη ξεκίνησε την αθλητική της καριέρα στον Πανιώνιο, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε για τον Ολυμπιακό Αλίμου.

Τζένη καλωσόρισες στην οικογένεια του Ηλυσιακού

  • Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση της Βιολέτας Τσένου από την γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας. Η Βιολέτα είναι γεννημένη το 2003 και έχει αγωνιστεί με τα σκουφάκια των Ολυμπιακού, Πανιώνιου, Ιωνικού και Νηρέα Χαλανδρίου .

Βιολέτα καλωσόρισες στην οικογένεια του Ηλυσιακού

  • Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση της Αναστασίας Κόκκινου από την γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας. Η Αναστασία ξεκίνησε την αθλητική της καριέρα στον Γ.Σ.Περιστεριού, στην συνέχεια αγωνίστηκε για ένα χρόνο στον ΑΝΟΓ, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια ανήκε στον Ν.Ο.Λάρισας.

Αναστασία καλωσόρισες στην οικογένεια του Ηλυσιακού