Άγγελος Βλαχόπουλος στο #AQF24: «Έδωσα ό,τι είχα και δεν είχα για τη Νόβι – Χωρίς την Εθνική ομάδα δεν θα ήταν κανένας εκεί που είναι τώρα»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Ένας ακόμη τελικός, αυτή την φορά από την θέση του αρχηγού βρήκε τον σπουδαίο Έλληνα διεθνή, Άγγελο Βλαχόπουλο – ο οποίος έχοντας στο πλευρό του πια και τον Δημήτρη Σκουμπάκη, κατέθεσε ψυχή στο Final-8 του Βελιγραδίου, για τη Νόβι Μπέογκραντ. Το μεγάλο και λαμπρό φινάλε του φετινού LEN Champions League βρήκε ξανά πρωταθλήτρια την Προ Ρέκο – την διαστημική ομάδα του Σάντρο Σούκνο, με τον απολογισμό των ομάδων να ξεκινά άμεσα μετά το πέρας της διοργάνωσης.

Κόντρα σε πολλά προγνωστικά και σκέψεις περί φαβορί και αουτσάιντερ, η Νόβι των δυο Ελλήνων έφτασε ξανά στην «πηγή της κορυφής», με την επιτυχία της χρονιάς να είναι μεν η πρόκριση στον τελικό, ωστόσο δεδομένων των δυσκολιών, απωλειών και όλων των καθοριστικών στοιχείων που ανέφερε και ο ίδιος ο Άγγελος Βλαχόπουλος στην κάμερα του #AQF24 – η ομάδα κλήθηκε να πορευθεί με αμφιβολίες και αναταραχές που σίγουρα δεν ευνόησαν την Νόβι ως σύνολο.

«Οι Έλληνες παίκτες έχουμε γίνει περιζήτητοι γιατί είμαστε τίμιοι, εργατικοί και καλά παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο αρχηγός της Νόβι, τονίζοντας ότι «χωρίς την Εθνική ομάδα δεν θα ήταν κανένας στο σημείο που βρίσκεται»! Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια της δικής μας ομάδας, ο Άγγελος Βλαχόπουλος μίλησε τέλος για το «διεθνές ταξίδι» του #Aquafeed24, την ανάπτυξη του εκτός συνόρων και την ανάγκη στήριξης του έργου του…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aquafeed24.com (@aquafeed24)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA