Έκλεισε με νίκη την σεζόν ο ΠΑΟΚ – Συνεχίζει με πλέι-άουτ το Ρέθυμνο!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Με έναν πολύ θετικό απολογισμό, καλή διάθεση και νικηφόρο φινάλε έκλεισε η κανονική διάρκεια για την ομάδα του ΠΑΟΚ και μαζί, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την σεζόν 2022-2023. Η 22η και τελευταία αγωνιστική της Α´ Φάσης βρήκε τις παίκτριες του Πάνου Βέργου να δείχνουν για ακόμη μια φορά το καλύτερο τους πρόσωπο απέναντι στο ΝΟ Ρεθύμνου, όπου και επικράτησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 13-7.

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έφτασε μια ανάσα από τα πλέι-οφ λόγω των διαδοχικών νικών του στον Β´ Γύρο έδειξε μια αξιοσημείωτη εξέλιξη στην διάρκεια της χρονιάς – και σε σχέση με το 2022 -… εξέλιξη που βασίστηκε σε απλά στοιχεία που όμως επιβεβαιώνουν για το σύνολο της Θεσσαλονίκης το “less is more”. Με 34 βαθμούς και την 7η θέση, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ολοκληρώνει την σεζόν, με το Ρέθυμνο να ξεκινά σε λίγες μέρες την διαδικασία των πλέι-άουτ, κατέχοντας αξιώσεις για την παραμονή στην Α1.

Κορυφαία σκόρερ η Μελίνα Καρυπίδου με πέντε τέρματα.

ΠΑΟΚ – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 13-7

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 2-2, 2-3, 3-1.

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Λεριώτη, Μπίκου 1, Πουστινίκοβα  2, Τζελέπη 1, Καρυπίδου Μελίνα 5, Παρασκευοπούλου, Γραικού, Ακιλμπάγιεβα, Φραγκιά 1, Ντόνα-Τσιάκα 1, Νιαρχάκου, Τζούρκα, Καρυπίδου Ηρώ 2.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Οδυσσέας Μπαριωτάκης): Πουλοπούλου, Λαμπαθάκη 1, Ντόιλ 2, Τσιουγκρή 2, Ζαφειράκη, Σάντσεζ 1, Ευαγγελία Λιμπιτάκη, Στέλλα Λιμπιτάκη 1, Άννα Λιμπιτάκη.

Διαιτητές: Καρούλης, Μονιούδης

Αλυτάρχης: Γιώργος Βορδουνάς

Πηγή φωτογραφίας: acpaok.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA