Κολύμβηση Ολυμπιακός: Ενίσχυση με τον 18χρονο Δημήτρη Αγγουρά

by Aquafeed 24

Κολύμβηση Ολυμπιακός: Ενίσχυση με τον 18χρονο Δημήτρη Αγγουρά

Σε μία ακόμη κίνηση με το βλέμμα στο μέλλον προχώρησε το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Αγγουρά.

Ο 18χρονος κολυμβητής, γεννημένος στις 15 Απριλίου 2008 και με ύψος 1,80μ., εντάσσεται στο δυναμικό των «ερυθρόλευκων» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αγγουράς αγωνίζεται κυρίως στα αγωνίσματα του ελεύθερου και της πεταλούδας, έχοντας τη δυνατότητα να προσφέρει στην ομάδα του Ολυμπιακού σε διαφορετικές αποστάσεις.

Συγκεκριμένα, αγωνίζεται στα 100μ. και 200μ. ελεύθερο, καθώς και στα 50μ. και 100μ. πεταλούδα.

Η απόκτησή του εντάσσεται στην ενίσχυση του κολυμβητικού τμήματος του συλλόγου με νεαρούς αθλητές, με τον Δημήτρη Αγγουρά να έχει πλέον την ευκαιρία να συνεχίσει την εξέλιξή του φορώντας το σκουφάκι του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Αγγουρά. Ο 18χρονος αθλητής (15/4/2008, 1,80μ.) εντάσσεται στην ομάδα κολύμβησης του συλλόγου.

Ο Δημήτρης Αγγουράς αγωνίζεται στα 100μ. ελεύθερο, 200μ. ελεύθερο, 50μ. πεταλούδα και 100μ. πεταλούδα».

You may also like