«Ξέσπασε» στο τέλος ο Πανιώνιος και έκλεισε με νίκη επί της ΝΕ Πατρών!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Ημέρα 3η για το 7ο τουρνουά ΣΕΔΥ Γυναικών και η αυλαία της διοργάνωσης «έπεσε» για Πανιώνιο και ΝΕ Πατρών που αναμετρήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 02/10.

Με δυνατές φάσεις, υψηλό αγωνιστικό ρυθμό και εντυπωσιακά γκολ ξεκίνησε το πρώτο μισό του αγώνα, το οποίο κινήθηκε χαμηλά στο σκορ (4-4) με το προβάδισμα να εναλλάσσεται. Ήδη 2 τέρματα είχε σημειώσει μέχρι το ημίχρονο η Μύριαμ Μπογκατσένκο για τον Πανιώνιο, ωστόσο το προβάδισμα πέρασε σε πατρινά χέρια για το 5-4, όμως το 5-5 ήρθε από την Ιφιγένεια Μαυρωτά.

Το ντέρμπι καλά κρατούσε μπαίνοντας στο τελευταίο μέρος, με την Πάτρα να έχει αυτή την φορά το προβάδισμα με 6-5 από το τέλος του τρίτου οκταλέπτου, όμως το σύνολο του Τάσου Παπαναστασίου κατάφερε να ισοφαρίσει και να περάσει μπροστά με 9-7 (4’ πριν την λήξη) και 3 γκολ έως τώρα της Υφαντή (4 συνολικά). Με δυο διαδοχικά γκολ της Ιφιγένειας Μαυρωτά και ωραίες φάσεις στο φινάλε οι «κυανέρυθρες» διεύρυναν περαιτέρω και έφτασαν σε μια ακόμη νίκη στην διοργάνωση.

Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης ήταν η Μυρτώ Υφαντή με 4 τέρματα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 12-8

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 1-2, 6-2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Μήτσου, Θωμοπούλου, Ι. Μαυρωτά 3, Μπογκατσένκο 2, Κοτσάφτη, Μαστρόκαλλου, Γαλιατσάτου 1, Ε. Λούδη, Κώτσια 1, Α. Λούδη 1, Δ. Παπαναστασίου, Α. Παπαναστασίου , Λ. Μαυρωτά, Βαζαίου, Υφαντή 4

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Παρασκευοπούλου, Κρινά, Ευφ. Τσιμάρα 2, Μπαλάτσα, Πετάση 1, Κουρέτα 2, Μοίραλη, Ντάσιου 1, Δ. Κοντάκου 1, Νιαρχάκου, Α.Κοντάκου, Μιχαλάτου, Κεπενού

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA