Άντι Μελιδώνη στο #AQF24: «Η Βουλιαγμένη είναι το σπίτι μου – Ήταν τιμή μου»!

by Aquafeed 24

Γράψαμε ότι ο κύκλος έκλεισε, αλλά ορισμένες φορές υπάρχουν κύκλοι που δεν κλείνουν, με μια διαφορετική μορφή, ίσως ένα σχήμα αλλιώτικο συνεχίζουν τη ροή τους. Μια τέτοια σχέση υπάρχει ανάμεσα στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης και την Άντι Μελιδώνη, καθώς αυτές οι δύο πλευρές της ιστορίας κολυμπάνε παράλληλα εδώ και 31 χρόνια.

Η Άντι Μελιδώνη ανέλαβε τη γυναικεία ομάδα του Ομίλου πριν από δύο έτη και από την Τρίτη, έγινε γνωστό επίσημα, ότι δεν θα συνεχίσει από αυτό το πόστο. Το να περπατάς με το κεφάλι ψηλά δεν είναι υπόθεση μιας ημέρας. Η Άντι Μελιδώνη έχει αποδείξει τον υψηλό αξιακό της κώδικα και δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει διαφορετικά στο συγκινητικό της αντίο, μιλώντας στο #AQF24:

«Φέτος συμπληρώνονται 31 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας μου στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης. Χωρίς να φύγω ούτε μια μέρα. Αυτό από μόνο του λέει πολλά!

Η Βουλιαγμένη είναι το σπίτι μου, η οικογένεια μου και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Το συναίσθημα μου είναι πολύ πιο δυνατό και έντονο από οποιαδήποτε προπονητική θέση. Έχω μόνο όμορφα πράγματα να θυμάμαι ανεξάρτητα από νίκες ή ήττες, αποτυχίες ή επιτυχίες! Από κάθε κατάσταση κερδίζουμε κάτι και εγώ νιώθω κερδισμένη και γεμάτη!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου έδωσαν την ευκαιρία να βρεθώ σε αυτήν τη θέση. Τη διοίκηση για την άψογη συνεργασία μας! Την Βάσω Μαυρέλου για τη βοήθεια και στήριξη της!

Αλλά πάνω από όλα τα κορίτσια, αυτές που έμειναν αλλά και αυτές που έφυγαν, για τα δυο υπέροχα χρόνια που περάσαμε παρέα! Ήταν τιμή μου»!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA